Σχετικά με εμάς

 

ΣΤΟΧΟΙ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΥΦΟΣ 

 

Νεανικά, μοντέρνα με funky ύφος ημιμόνιμα βερνίκια για κάθε style γυναίκας.  Η CLARESA διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα ονυχοπλαστικής σχεδιασμένη πάνω στις ανάγκες των νέων γυναικών που αγαπούν την εμφάνισή τους, νιώθουν ελκυστικές όταν περιποιούνται τον εαυτό τους και απολαμβάνουν την θηλυκότητά τους. Στόχος είναι το συναίσθημα της απόλαυσης που γεννιέται στην καθεμιά ξεχωριστά έπειτα από κάθε μανικιούρ. 

 

Η CLARESA είναι σχεδιασμένη στην Γαλλία και εμπνευσμένη από την σύγχρονη γυναίκα με πολύχρωμη διάθεση. Ένα Ευρωπαϊκό προϊόν 300 νέων και κλασσικών αποχρώσεων με εξειδίκευση πάνω στα ημιμόνομα βερνίκια. Το εργοστάσιο της CLARESA βρίσκεται στην Πολωνία και τηρεί τους κανόνες GMP (ορθές πρακτικές παραγωγής) γιατί η ασφάλεια και η ικανοποίηση των καταναλωτών αποτελεί την προτεραιότητα του brand. 

 

Είναι μια Cruelty Free εταιρεία η οποία είναι  πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα. Αναδεικνύει την διεθνή της παρουσία στην σχέση ποιότητας τιμής που γεννά ένα συναίσθημα εμπιστοσύνης το οποίο βοήθησε στην επιτυχία του brand στην Ευρώπη. Διευρυμένο παρουσιάζεται και το δίκτυο διανομής της εταιρείας με συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα.  

 

Η CLARESA απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται και ασχολούνται με την ονυχοπλαστική, ανεξαρτήτως εμπειρίας, παρέχοντας ένα αξιόπιστο προϊόν σε πολύ προσιτή τιμή.  

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η μεγάλη διάρκεια , η εύκολη εφαρμογή, η πολύ καλή κάλυψη αφού έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστική ουσία, η εντυπωσιακή λάμψη και το σημαντικότερο ο εύκολος και γρήγορος πολυμερισμός.   

 

Από την CLARESA θα ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις της μόδας στον κόσμο της ονυχοπλαστικής όπως και για τις τεχνικές-δημιουργίες που μπορείτε να εμπνευστείτε και να προσαρμόσετε στο δικό σας ύφος και γούστο για τα σχέδια των νυχιών σας. Στόχος της είναι η κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική και ταυτόχρονα να ξεχωρίζει με την μοναδικότητα των νυχιών της.