Νύχια: όχι 1, όχι 2, αλλά 8 αποχρώσεις Dusty Rose

Νύχια: όχι 1, όχι 2, αλλά 8 αποχρώσεις Dusty Rose
Εδώ ξεκινάει το ταξίδι της αναζήτησης που πρέπει να κάνεις για να μπορείς να λες πως είσαι ενήμερη για τα trends μας.


 Η κάθε γυναίκα όπως και εσύ αναζητεί συνεχώς νέες ιδέες, ιδιαίτερα, chic χρώματα και σχέδια. Το ημιμόνιμο μανικιούρ οφείλει τη δημοτικότητά του κυρίως στην αξιοσημείωτη αντοχή του. Ένα σωστά εκτελεσμένο μανικιούρ σου επιτρέπει να απολαύσεις μια όμορφη και περιποιημένη όψη στα χέρια σου για έως και 3 εβδομάδες! Σήμερα ήρθε η στιγμή να διαβάσεις και να ανακαλύψεις μια νέα collection που δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς και να μην την χρησιμοποιήσεις την επόμενη φορά στο μανικιούρ σου, την Dusty Rose.

 
 

Claresa Dusty Rose Collection

 

Η Dusty Rose είναι μία συλλογή με special colors που δεν συναντάς συχνά, οπότε αν την επιλέξεις θα ξέρεις ότι θα έχεις πάνω σου μία ιδιαίτερα elegant αλλά και μοναδική απόχρωση. Ο συνδυασμός των χρωμάτων που έχει επιλεχθεί σε αυτήν την συλλογή μπορεί να αναμιχθεί ανά πάσα στιγμή και το αποτέλεσμα να σε καταπλήξει διότι οι αποχρώσεις της θυμίζουν τα φυσικά χρώματα από τριαντάφυλλα, οπότε μην διστάσεις απλά επέλεξε πολλές αποχρώσεις μαζί και κάνε τα nail art που έχεις φανταστεί. 

 

 

Ας δούμε πιο αναλυτικά τις αποχρώσεις της συγκεκριμένης συλλογής που θα σου φτιάξει την διάθεση:

 



Η γκάμα των χρωμάτων που έχει επιλεχθεί όπως μπορείς να δεις και εσύ σου προκαλεί ένα mood ρομαντισμού. Πρέπει να κατάλαβες πως κυμαίνεται στις αποχρώσεις του ροζ, ένα χρώμα που όλες μας έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές.  Το ClaresDusty Rose 2 μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν βάση για να κάνεις nail art με το Claresa Dusty Rose 4 ή Claresa Dusty Rose 5

Το σημαντικότερο είναι τα χαρακτηριστικά της συλλογής τα οποία είναι: 

• εύκολη εφαρμογή, δεν τρέχει στα επωνύχια 

• μεγάλη γυαλάδα 

• ιδανική μέτρια ρευστότητα 

• ασφαλή για τα νύχια και το δέρμα 

• διάρκεια έως 3 εβδομάδες 

Χάρη στην υψηλή χρωστική των βερνικιών, μόνο 2 στρώσεις σας χωρίζουν από ένα τέλειο μανικιούρ. Μην το σκέφτεσαι ο συνδυασμός της funky διάθεσης σου και της απλής αλλά τόσο μοναδικής απόχρωσής των νυχιών που θα έχεις θα σου ανεβάσει κι άλλο την αυτό πεποίθηση. Και μην ξεχνάς όταν βρίσκεις χρόνο για σένα η διάθεση σου θα είναι όπως το manicure σου δηλαδή, crazy! Just do it!