Office nails: 3+1 ιδέες για chic νύχια

Office nails: 3+1 ιδέες για chic νύχια

Όλες οι περιστάσεις χρειάζονται και τo ανάλογo style, εμείς σου έχουμε την λύση για τα office nails. Μια από τις πιο δύσκολες περιστάσεις όμως είναι τι νύχια θα επιλέξεις για τον χώρο εργασίας σου. Αυτό δεν θα έπρεπε να σε αγχώνει, ειδικά αν δεν έχει ειπωθεί ποτέ κάτι. Ξέρουμε όμως πως ίσως σε δεσμεύει κάποιες φορές που θα ήθελες να είσαι και εσύ λίγο υπερπαραγωγή, αλλά αναγκαστικά επιστρέφεις στα base nails. Αυτό κάποιες φορές σε κολακεύει και με έναν καλό συνδυασμό θα συνεχίζεις να κάνεις elegant εμφανίσεις, οπότε τέρμα το άγχος όλα είναι θέμα αισθητικής.

French nails

Δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή η παλιά αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα επιλογή από τις προτάσεις μας για τα office nails σου. Επέλεξε μία απαλή base με pink απόχρωση ή μωβ σε μακρύ νύχι ή κοντό και θα έχεις επιλέξει ένα manicure που θα συνδυάζεται σε όλες τις εξόδους σου. Ολοκλήρωσε το γαλλικό μανικιούρ σου με classic white στο τελείωμα.

    

 

Soft Nails 

Απαλές αποχρώσεις που δεν θα αντισταθείς λεπτό. Σου έχουμε κάτι πολύ απλό αλλά στο κατάλληλο μήκος γίνεται το απόλυτο μανικιούρ. Μπορείς να προσθέσεις μικρά διαμαντάκια σε μια απαλή απόχρωση ή κάποιο διακριτικό nail art σε ένα νύχι. Αυτό θα δώσει μια ζωντάνια και θα σε κάνει να μην τα βαρεθείς μέχρι να έρθει η στιγμή για τα επόμενα.

 

   

Nude Nails 

Νύχια σε γήινες αποχρώσεις είναι μία από τις καινούργιες φθινοπωρινές τάσεις. Ότι έχει σχέση με απαλό καφέ, μπεζ και εκρού είναι αυτό που εννοούμε. Μπορείς να το ταιριάξεις σε μακρύ νύχι σε σχήμα αμυγδάλου και θα ‘’απογειώσεις’’ το μανικιούρ σου. 

    

Chic Red

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα το οποίο πολλές γυναίκες δεν τολμούν να βάλουν στο γραφείο είτε σε ρούχο είτε στο μανικιούρ τους. Δεν θα έπρεπε όμως να σε τρομάζει αυτή η απόχρωση. Εμείς ξέρουμε πως μπορείς να το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου. Ο συνδυασμός ενός κοντού τετραγωνισμένου κόκκινου μανικιούρ μπορεί να είναι ότι πιο chic και elegant έχεις κάνει. Λόγο του ότι θα είναι κοντά τα νύχια σου δεν θα φαίνονται υπερβολικά αλλά αντιθέτως πολύ in fashion. 

 

Η κάθε εμφάνιση μπορεί να γίνει υπερβολική για το γραφείο μπορεί και αδιάφορη αν όμως επιλέξεις κάτι από τα παραπάνω θα έχεις περιποιημένα νύχια που θα ταιριάζουν με όλα. Δοκίμασε να είσαι μια in fashion και cool  παρουσία στον επαγγελματικό σου χώρο και μάθε να προσαρμόζεσαι σε όλες τις περιστάσεις με τα new office nails σου.