3+1 tips για ενυδατωμένα νύχια που ακτινοβολούν υγεία

3+1 tips για ενυδατωμένα νύχια που ακτινοβολούν υγεία

Τι πιο ιδανικό από περιποιημένα άκρα που δείχνουν και είναι υγιή και ενυδατωμένα. Ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ δεν αρκείται μόνο στο κατάλληλο χρώμα και τον έμπειρο επαγγελματία, θέλει επίσης και μια ολοκληρωμένη προεργασία για να απογειωθεί το αποτέλεσμα στα νύχια σου. Πάμε να δούμε μαζί με ποιους τρόπους θα πετύχεις ενυδατωμένα και άκρως υγιή άκρα;  

 

Tip #1: Επιλογή κατάλληλης λίμας 

Το Α και το Ω ενός σωστού μανικιούρ είναι η επιλογή της κατάλληλης λίμας. Επίλεξε μια λίμα που είναι πιο φιλική στο νύχι και δεν προκαλεί φθορές. Ανάλογα τις απαιτήσεις των νυχιών σου ή το ήδη υπάρχον υλικό σε αυτό, διάλεξε αυτή που σε βολεύει, από την μεγάλη γκάμα της CLARESA εδώ. 

 

 

 

Tip #2: Μη ξεχνάς την ενυδάτωση 

Σημαντική προϋπόθεση για όμορφα και περιποιημένα νύχια είναι η σωστή και τακτική ενυδάτωση των επωνυχίων σου. Είτε σε λαδάκι, είτε σε μορφή butter μη ξεχνάς να ενυδατώνεις καθημερινά τα επωνύχια κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως το προϊόν. Εμείς, λατρεύουμε ιδιαίτερα τα λαδάκια που εφαρμόζονται με το ειδικά σχεδιασμένο πινελάκι και που ανεβάζουν τη διάθεση με τις ωραίες μυρωδιές τους. Και για τα πιο ξηρά επωνύχια, επιλέγουμε το honey butter που είναι και από 100% φυσικά συστατικά.

 

 

 

  

Tip #3: Αφουγκράσου τις ανάγκες των νυχιών σου 

Είναι φορές που τα νύχια μας ταλαιπωρούνται, φθείρονται και γενικώς χρειάζονται μια ανάσα από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Για εκείνες τις μέρες που τα νύχια σου είναι αδύναμα ή εμφανίζουν διάφορες ατέλειες, είμαστε εδώ για σένα. Προτίμησε μία από τις πολλές θεραπείες νυχιών της CLARESA και θα μας θυμηθείς. Η δικιά μας αγαπημένη είναι η Keratin Bandage με σύμπλεγμα Reconstruction που ενισχύει και θρέφει τα νύχια σε βάθος.  

 

 

 

Tip #4: Προσοχή στα υλικά που εμπιστεύεσαι 

Το σημαντικότερο όλων για ένα περιποιημένο και υγιές δέρμα είναι τα υλικά και τα προϊόντα που εφαρμόζεις σε αυτό. Φρόντισε τα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποιείς να είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από Ευρωπαϊκούς φορείς και δε θα ρισκάρουν την υγεία των νυχιών σου. Στην CLARESA θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από χρώματα και υλικά για να επιλέξεις και να δημιουργήσεις με ασφάλεια και ευκολία. Και για του λόγου το αληθές, ρίξε μια ματιά πως να πετύχεις το πιο Πασχαλινό και trendy mani της σεζόν. 

 

 

Απόλαυσε ένα όμορφο και ξεχωριστό μανικιούρ με ή χωρίς ημιμόνιμο βερνίκι, ξεκινώντας από την κατάλληλη ενυδάτωση και προετοιμασία των νυχιών σου. Δοκίμασε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σου, ενυδάτωσε τα επωνύχιά σου και κράτα το δέρμα των χεριών σου ενυδατωμένο καθημερινά και θα δεις τα άκρα σου να ακτινοβολούν υγεία και φρεσκάδα!