Μοναδικά νύχια για να ξεχωρίσεις φέτος το Πάσχα.

Μοναδικά νύχια για να ξεχωρίσεις φέτος το Πάσχα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Πάσχα ξεκινά και δεν γίνεται να αφήσεις το μανικιούρ σου τελευταία στιγμή. Γι' αυτό σού ετοιμάσαμε τις πιο hot τάσεις για πασχαλινά mani που θα σε συνοδεύσουν την Ανάσταση. Τι λες, πάμε να τα δούμε παρέα; 

 

Ανθισμένη Πασχαλιά 

Αν το Πάσχα είχε χρώμα, θα ήταν ένα όμορφο και γλυκό λιλά σαν τις ολάνθιστες πασχαλιές που μυρίζουν Άνοιξη. Το φετινό Πάσχα θέλει παστέλ αποχρώσεις και γιατί όχι και μερικές παιχνιδιάρικες νότες μαύρων σταγόνων που θυμίζουν κελυφωτό σχέδιο. Ό,τι πρέπει δηλαδή για την περίσταση.

Claresa nails Easter 2023

 

Glitter και χαρά 

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια! Για ένα αστραφτερό μανικιούρ το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές σταγόνες glitter. Αν τώρα συνδυάσουμε και το Πάσχα, ένα είναι το ιδανικότερο αποτέλεσμα: Ημιμόνιμο βερνίκι GLITTER 16 με ζωηρή, κόκκινη απόχρωση και ψιλό glitter που θα δώσει στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου την λάμψη που απαιτεί η βραδιά της Ανάστασης! 

Claresa ημιμόνιμο βερνίκι Glitter 16 

 

Βαμμένα κόκκινα αυγά 

Αν πάλι είσαι του πιο κλασσικού, μπορείς να κινηθείς σε αποχρώσεις του κόκκινου για ένα σίγουρα εγγυημένο αποτέλεσμα. Μη διστάσεις να τονίσεις τα νύχια σου με ένα θερμό και κλασσικό κόκκινο που θα δώσει στα νύχια σου μια αριστοκρατική φινέτσα. Το επιβεβαιώνει και η οσκαρική εμφάνιση της Rihanna.

 

Claresa nails Easter 2023 

   

Ανοιξιάτικη Φύση 

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και μαζί με τα ολάνθιστα λουλούδια, ήρθε η ώρα να ανθίσει και το ημιμόνιμο μανικιούρ σου. Πως θα γίνει αυτό; Είναι απλό. Επίλεξε να προσθέσεις μερικές παιχνιδιάρικες πινελιές σε αποχρώσεις της μέντας, είτε σε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού, είτε δημιουργώντας μοναδικά πασχαλιάτικα nail arts. Το αποτέλεσμα, βγαλμένο από την καταπράσινη Φύση, θα σε δικαιώσει! 

 Claresa ημιμόνιμο βερνίκι Mint 1

    

Το πιο γλυκό Πάσχα

Μπορεί η περίοδος του Πάσχα να μην σηματοδοτεί απόλυτα χαρμόσυνα γεγονότα, δεν παύει να είναι όμως μια ξεχωριστή γιορτή με πολλά και νόστιμα γλυκάκια. Γιατί να μην το αποτυπώσεις και στο mani σου; Διάλεξε την ζουμερή ροζ απόχρωση FALLIN’ LOVE 6 και σίγουρα το φετινό σου Πάσχα θα γίνει πιο γλυκό από κάθε άλλο. 

 

Claresa nails Easter 2023 

 

Διάλεξε το nail look που ταιριάζει στα γούστα και τις ανάγκες σου και μη διστάσεις να πειραματιστείς με νέες αποχρώσεις και συνδυασμούς. Φρόντισε να απολαύσεις τις Πασχαλινές διακοπές σου και να τις συνοδεύσεις με τα ωραιότερα νύχια που έκανες ποτέ.  

Καλό Πάσχα!