HAPPY MOTHER’S DAY: Το πιο τρυφερό mani του χρόνου

HAPPY MOTHER’S DAY: Το πιο τρυφερό mani του χρόνου

Η σχέση μητέρας-παιδιού είναι από τις πιο αυθεντικές και τρυφερές σχέσεις επάνω στη Γη και ήρθε η στιγμή που τα υπέρλαμπρα αυτά πλάσματα, που αποκαλούμε “μαμά”, έχουν την τιμητική τους. Μη ψάχνεις τι δώρο να της πάρεις, γιατί σου έχουμε τη λύση: Χάρισε στη μητέρα σου ένα εντυπωσιακό και περιποιημένο mani. Τέλειο;  

Έλα να περιποιηθούμε τα νύχια μας darling 

Η βάση για ένα εξαιρετικό μανικιούρ είναι φυσικά τα περιποιημένα άκρα με ενυδατωμένα τα επωνύχια και απαλά τα χέρια. Είναι γεγονός πως από τα μητρικά χέρια περνάνε τα πάντα, γι’ αυτό χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση και προστασία. Για τα ξηρά χέρια  λοιπόν επίλεξε το ξηρό λαδάκι DRY OIL HAND ELIXIR, πλούσιο σε βιταμίνες που ενυδατώνουν τα χέρια κι αναδομούν τα επωνύχια. Άσε που μπορεί να το έχει πάντα και παντού μαζί της. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό; 

  

 

Η μητρική αγάπη είναι θεραπευτική 

Και ποια μαμά δεν είναι εκεί βράχος να παρηγορήσει το παιδί της και να το αγκαλιάσει στα εύκολα και στα δύσκολα; Τι γίνεται όμως όταν κι εκείνη χρειάζεται φροντίδα κι έχει ανάγκη από λίγη περιποίηση; Για όλες αυτές τις ερωτήσεις άρπαξε την ευκαιρία και κάνε δώρο στη λατρεμένη σου μητέρα μία από τις δυναμωτικές θεραπείες νυχιών που θα βρεις εδώ. Εμείς, σου προτείνουμε Plant Power Elixir για έξτρα ενδυνάμωση και νύχια σκληρά σαν ατσάλι. Και όλα αυτά χάρη στη δύναμη της Φύσης. Το λες και καρμικό.  

 

 

Καθαρές και nude γραμμές 

Η μητρική αγάπη είναι αγνή και τρυφερή, έτσι όπως πρέπει να είναι και το Mother’s Day mani. Καθαρό, περιποιημένο και σε γήινους τόνους για όλες εκείνες τις μανούλες που θέλουν κάτι πιο ήσυχο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό. Και για περισσότερο συμβολισμό, επιλέξτε να κάνετε το ίδιο nude μανικιούρ για να γιορτάσετε με τον πιο cute τρόπο την ημέρα της μητέρας, παρέα. 

 

 

Κλασσική ομορφιά 

Καμία μαμά δεν μπορεί να αντισταθεί στην κλασσική φινέτσα του Γαλλικού μανικιούρ. Και για αυτό μπορείς να της χαρίσεις το πιο ανθεκτικό French mani που έκανε ποτέ χρησιμοποιώντας ως βάση την διάφανη Rubber Base 11 για αδύναμα νύχια που θα διορθώσει τις ατέλειες και θα χαρίσει φυσική ενίσχυση στο νύχι. Για τις λίγο πιο funky μανούλες δε, επιλέξτε να παίξετε με τα χρώματα και να δημιουργήσετε το trend του Γαλλικού μανικιούρ, προσθέτοντας χρώμα στις άκρες των νυχιών σας. 

 

Let's celebrate! 

Κι επειδή η ημέρα της μητέρας είναι μέρα χαράς και γιορτής, δεν γίνεται να αφήσουμε το μητρικό μανικιούρ παραπονεμένο. Για λαμπερές μαμάδες που αγαπούν τη λάμψη και το ψιλό, διακριτικό glitter σας έχουμε την εορταστική επιλογή CELEBRATION 2 σε μία απαλή ροζ απόχρωση με μεγάλη διάρκεια και άψογη στραφταλιζέ λάμψη. Είμαστε σίγουροι ότι η μαμά σου θα την λατρέψει.  

 

 

Όποια πρόταση κι αν επιλέξεις να χαρίσεις στη μαμά σου, είτε απολαύσετε μαζί μια ολοκληρωμένη περιποίηση μανικιούρ, είτε μόνο η μαμά σου, μη ξεχάσεις να της πεις πόσο πολύ την αγαπάς και πόσο πολύ την ευχαριστείς για όλα όσα κάνει για σένα! Αυτό θα είναι και το πολυτιμότερο δώρο σου για εκείνη! Χρόνια πολλά λοιπόν μανούλες!