5 red Christmas nails

5 red Christmas nails

Τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν και όπως πάντα εμείς οι γυναίκες ψάχνουμε τα πιο Christmas nail look. Οι υποχρεώσεις και τα γιορτινά δώρα που πρέπει να αγοράσετε σίγουρα είναι τόσα πολλά και ίσως και να μην προλαβαίνετε να διαλέξετε γιορτινό σχέδιο για το Χριστουγεννιάτικο manicure σας. Οι γιορτινές ημέρες είναι και εκείνες που απαιτούν και μεγαλύτερη περιποίηση, καθώς εκείνες τις ημέρες είναι που βγαίνουμε διαρκώς, αλλά και μαζευόμαστε με φίλους και συγγενείς.  Αν συνεχίσεις την ανάγνωση σε αυτό το blog σίγουρα θα εντυπωσιαστείς με τις προτάσεις μας και θα κερδίσεις χρόνο από το ψάξιμο. Για να δούμε λοιπόν τι προτιμάς και εσύ! 

 

Πως θα σου φαινόταν η απόχρωση 3 από την συλλογή Dusty Rose; Δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα για να εντυπωσιάσεις με το μανικιούρ σου. Λίγη λάμψη, λίγα φύλλα χρυσού και την ιδανική απόχρωση για σένα! 

 

Το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων είναι το κόκκινο χρώμα! Ποιος είπε όμως πως δεν μπορείς να το συνδυάσεις; Λίγη από την φαντασία σου σε συνδυασμό με τις προτάσεις μας και στο γιορτινό τραπέζι θα λιγουρεύονται όλοι τα δικά σου νύχια μάλλον.  

 

Νομίζω πως όπως εμείς έτσι και εσείς επιλέγετε αρκετό glitter για αυτές τις μέρες. Είτε ασημί είτε χρυσό θα έχεις τα πιο sparkle νύχια. Τι γίνεται όμως με την απόχρωση που θα χρησιμοποιήσεις; Εμείς θα σου προτείναμε το έντονο κόκκινο ή το μπορντό. Είναι και τα δυο in fashion color και τα έχουν αγαπήσει όλες, μάλλον από εδώ και πέρα και εσύ! 

 

  

 

Ένα nail art που προτείνουν όλες οι τεχνίτριες και είναι πολύ εύκολο και γρήγορο είναι να σχεδιάσεις πάνω στα νύχια σου ένα Christmas gift.  Ναι, ναι ξέρουμε μπορεί να σου ακούγεται υπερπαραγωγή όμως πίστεψέ μας θα δώσει μια χριστουγεννιάτικη νότα στα νύχια σου. 

 

  

 

Αυτές οι μέρες λοιπόν είναι τόσο γιορτινές που όλοι θέλουμε να μοιράζουμε πολύ αγάπη, να είμαστε με τους ανθρώπους μας και σίγουρα χαρούμενοι και περιποιημένοι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένας σωστός συνδυασμός για ένα σωστό μανικιούρ και θα λάμψεις και εσύ!