Λαμπερά νύχια για τα Χριστούγεννα

Λαμπερά νύχια για τα Χριστούγεννα

Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου για να αρχίσεις να σχεδιάζεις λαμπερά νύχια για τα Χριστούγεννα. Αυτή η ανάρτηση είναι γεμάτη με ιδέες για τις τελευταίες τάσεις για την περίοδο των γιορτών. Σίγουρα θα βρεις κάποια σχέδια που θα αγαπήσεις είτε θέλεις απλές ιδέες είτε πιο funky Christmas style. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσεις μια γιορτινή πινελιά στα λαμπερά νύχια σου για αυτήν την εποχή. Μπορείς να επιλέξεις ένα χρώμα διακοπών όπως κόκκινο, πράσινο, χρυσό ή να προσθέσεις λάμψεις. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις ένα διασκεδαστικό σχέδιο χριστουγεννιάτικων νυχιών σε όλα τα νύχια ή ένα νύχι με έμφαση.

 

Ας δούμε λοιπόν κάποια ημιμόνιμα χρώματα που για τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα αυτό που ψάχνεις! 

 

Make it shine 5! 

Η συλλογή Make It Shine χαρακτηρίζεται άκρως γιορτινή. Με τον κωδικό Make It Shine 5 μπορείς να σχεδιάσεις Christmas tree όπως και διάφορα στολίδια. Με τον κωδικό Make It Shine 4 & 6 θα ανακαλύψεις και εσύ ότι μπορείς να δημιουργήσεις διάφορα nail art. Μπορείς να κάνεις designs που να έχουν σχέση με Christmas hat, χριστουγεννιάτικη μαγκούρα, gifts όπως και έναν Άγιο Βασίλη!

 

Make it shine 4!

 

Make it shine 6!  

 

Full glitter 3 

Το Full glitter 3 είναι ένα χρώμα που σίγουρα έχεις επιλέξει κάποια στιγμή ειδικά τις γιορτινές μέρες. Και ποια από εσας  δεν θα ήθελε να λάμπει λιγάκι παραπάνω αυτές τις μέρες; Η απόχρωση του χρυσού σε περιμένει! 


Galaxy Navy Blue  

Ας περάσουμε σε μία πιο απλή έκδοση χριστουγεννιάτικων χρωμάτων. Το navy blue! Ένας κωδικός που είτε θα τον λατρέψεις, είτε δυστάζεις ακόμη να τον επιλέξεις. Δες όμως το παρακάτω τρόπο που μπορείς να δημιουργήσεις nail art στο μανικιουρ σου και θα καταλάβεις πως είναι από τα must-have χρωματα του Δεκεμβρίου! 

 

Sparkle 5

Αφήσαμε για το τέλος την συλλογή Sparkle. Μια συλλογή για φανταχτερά μανικιούρ και shine αποτελέσματα. Το Sparkle 5 είναι ασημί απόχρωση γεμάτη glitter  διάθεση. 

 

 

   

Οι γιορτινές μέρες θέλουν λάμψη. Μην αγχώνεσαι γι’ αυτό όμως γιατί αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας θα λάμψεις και εσύ μαζί με το μανικιούρ σου! Εμπιστεύσου μας!