Ζώδια και nail colors: Τι σου ταιριάζει για το 2023;

Ζώδια και nail colors: Τι σου ταιριάζει για το 2023;

Πολλοί πιστεύετε σε αυτά και άλλοι όχι. Εννοείται πως θα μιλούσαμε για τα ζώδια. Είτε το πιστεύεις είτε όχι πολλά ίδια ζώδια όντως έχουν τις ίδιες προτιμήσεις και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή ενός nail art. Μέσα από αυτές τις επιλογές αντιλαμβάνεται κανείς και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα τους. Θα μιλήσουμε είτε για minimal επιλογές, για πιο glam ή sparkle, έντονες αποχρώσεις όπως και μανικιούρ extravagant για τα δεδομένα κάποιων. Για να δούμε λοιπόν, πετύχαμε τις δικές σου προτιμήσεις!

Τα ζώδια της Φωτιάς είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης. Αυτά τα ζώδια τα χαρακτηρίζει η δύναμη, η αυτοπεποίθηση, η μαχητικότητα, η δημιουργικότητα και η πρωτοπορία. Τα χρώματα που τους ταιριάζουν είναι το κόκκινο, το λαδί και το μπλε – μωβ. Μην είσαι σίγουρος όμως πως κάποια στιγμή δεν θα αντικρίσεις και το φωτεινό μαύρο!

      

 

Τα ζώδια του Νερού είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Τα χαρακτηρίζει η τρυφερότητα, ο συναισθηματισμός, ο ρομαντισμός, το πάθος, η σεξουαλικότητα και η φαντασία. Τα χρώματα που τους εκφράζουν είναι το βιολετί, το μπορντό και το λευκό. Μην νομίζεις όμως πως δεν θα δεις λίγο glitter να κλέβει την παράσταση!

   

 

Τα ζώδια του Αέρα είναι ο Δίδυμος ο Ζυγός και ο Υδροχόος. Τα χαρακτηρίζει η κοινωνικότητα, η επικοινωνιακή ικανότητα, η ενέργεια, η ζωντάνια, η διπλωματία, η ευγένεια, η αισθητική και το γούστο. Παστελ χρώματα, γήινες αποχρώσεις όπως και τα διακριτικά σχέδια είναι τα ιδανικά. Ίσως τα χαλάσουμε λίγο στο σχήμα διότι η αναποφασιστικότητα τους κυριαρχεί. Ποιο θα διαλέξεις λοιπόν!

 

    

  

Τα ζώδια της Γης είναι ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως. Τα χαρακτηρίζει η σταθερότητα, η γλυκύτητα, ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός. Το χρώμα του πάγου, το μπεζ και το ροζ σίγουρα είναι χρώματα που τους κάνουν να νιώθουν ο εαυτός τους.

 

      

Ελπίζουμε να πετύχαμε το δικό σου ζώδιο και να βοηθήσαμε την κατάσταση. Μερικές φορές όμως πρέπει να τολμάς και να μην συμβαδίζεις με την κλασσική σου ρουτίνα. Οι αλλαγές είτε σε χρώματα, είτε σε σχήματα είτε σε nail art αναζωογονούν.