Χτιστά νύχια: 3+1 τρόποι να τα φροντίσεις αποτελεσματικά

Χτιστά νύχια: 3+1 τρόποι να τα φροντίσεις αποτελεσματικά

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε μπει στον πειρασμό να δοκιμάσουμε τα χτιστά νύχια με Gel που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Κάποιοι από εμάς τα λάτρεψαν κι έγιναν gel addicts, ενώ κάποιοι άλλοι παρέμειναν πιστοί ακόλουθοι του απλού ημιμόνιμου μανικιούρ. Πως όμως θα επιτύχουμε τη μεγαλύτερη διάρκεια του χτιστού μανικιούρ και πως θα αντιμετωπίσουμε τυχόν φθορές; Πάμε να το ανακαλύψουμε ευθύς αμέσως παρέα. 

 

Tip #1: Επιλογή του κατάλληλου υλικού 

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε! Τα σωστά υλικά για οποιαδήποτε μορφή μανικιούρ είναι το Α και το Ω για την επιτυχία! Δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κατάλληλο Gel για τις ανάγκες των νυχιών σου από την μεγάλη γκάμα επιλογών της CLARESA. Εμείς, αδιαμφισβήτητα, σού προτείνουμε τη σειρά SOFT&EASY σε 4 μοναδικές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες. Να μη ξεχάσουμε να σου υπενθυμίσουμε ότι η σειρά SOFT&EASY αποτρέπει το ξεφλούδισμα, βοηθώντας το νύχι να μεγαλώνει φυσικά και χωρίς φθορές, όσο εσύ απολαμβάνεις το εντυπωσιακό σου μανικιούρ. 

 

 

 

Tip #2: Λαδάκι για τα επωνύχια 

Τα λαδάκια επωνυχίων είναι τα αγαπημένα μας από την σειρά περιποίησης και όχι άδικα, αφού ενυδατώνουν, αναζωογονούν και δυναμώνουν τα νύχια μας, ειδικά σε περιπτώσεις που έχουμε να κάνουμε με ταλαιπωρημένα άκρα. Στην περίπτωση δε των τεχνητών νυχιών η επιλογή είναι (σωτήριος) μονόδρομος για δυνατά και ελαστικά νύχια που δε σπάνε. Το δικό μας αγαπημένο είναι αυτό με την μυρωδιά βανίλιας, αλλά υπάρχουν άλλες τόσες επιλογές για να διαλέξεις. Σού προτείνουμε να εφαρμόζεις το λαδάκι σου 1 με 2 φορές τη μέρα. 

 

 

 

Tip #3: Τα γάντια είναι φίλοι μας 

Ποιος είπε ότι η καθημερινότητα και οι δουλειές του σπιτιού στέκονται εμπόδιο στα μεγάλα και μακριά νύχια;! Όχι πια, αφού μπορείς να φορέσεις τα όμορφα και χρωματιστά σου γάντια και να επιδοθείς στις γενικές καθαριότητες του χώρου σου άφοβα και ελεύθερα. Επίσης ένα ακόμα extra tip, να θυμάσαι ότι διακόπτες και buttons μπορείς πάντα να τα πιέζεις με την εξωτερική πλευρά του δαχτύλου σου και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Και για περισσότερη ενυδάτωση μετά τις δουλειές, εφάρμοσε το θρεπτικό βούτυρο χεριών με φυσικό άρωμα μελιού. 

 

Tip #4: Μην παρεμβαίνεις ΠΟΤΕ μόνος/η σου 

Έσπασε κάποιο νύχι, ξεφλούδισε το χρώμα ή εντόπισες οποιαδήποτε φθορά; Απόφυγε να το πειράξεις ή να το τραβήξεις για να αποτρέψεις πιθανούς τραυματισμούς και αλλοιώσεις του φυσικού νυχιού σου. Αντιθέτως, κάλεσε τον/την τεχνίτη/ριά σου και κλείσε άμεσα ραντεβού συντήρησης. Έτσι, ούτε τα νύχια σου κινδυνεύουν, αλλά και το υπέροχο μανικιούρ σου θα βρίσκεται και πάλι στη θέση του σε χρόνο μηδέν.