Ας μιλήσουμε για τα 3 βασικά πινέλα που χρειάζεται κάθε nail artist

Ας μιλήσουμε για τα 3 βασικά πινέλα που χρειάζεται κάθε nail artist

Όποιος ασχολείται με την ονυχοπλαστική σίγουρα χρειάζεται να γνωρίζει ποια είναι τα βασικά πινέλα που θα διευκολύνουν τη διαδικασία του ημιμόνιμου μανικιούρ και πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει στη nail routine που ακολουθεί. Εμείς, επιλέξαμε 3 πολύ βασικά πινέλα που κάθε τεχνήτης/ρια πρέπει να έχει στο βαλιτσάκι του. Τι λες, πάμε να τα δούμε; 

  1. Πινέλο Super liner 00 

Το πινέλο Super liner 00 είναι ο καλύτερος φίλος όσων ασχολούνται για πρώτη φορά με τον κόσμο των νυχιών. Η λεπτή τρίχα του μήκους 7mm το καθιστά ιδανικό για να σχεδιάσεις λεπτές γραμμές και οποιοδήποτε γραμμικό σχέδιο επιθυμείς με απόλυτη ακρίβεια. Μόλις πάρεις τον αέρα του, θα το λατρέψεις. Και μη ξεχνάς: προτίμησε να το εμποτίζεις με λεπτές στρώσεις χρώματος για μεγαλύτερη ακρίβεια κι ευκολία στη χρήση. 

 

 

 

  1. Πινέλο Super liner 000 

Πινέλο με πολύ λεπτή τρίχα μήκους 5mm για απόλυτη ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Το Super liner 000 είναι ιδανικό για περίτεχνα nail arts όπως sugar effect ή op art, αλλά και για την εύκολη τοποθέτηση διακοσμητικών κρυστάλλων και μικρών κοσμημάτων, που δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου. 

 

  1. Πινέλο Polypen 

Ο καλύτερος φίλος των παχύρευστων υγρών και του poli gel, αφού με τον εργονομικό σχεδιασμό διπλής όψης, το πινέλο Polypen διευκολύνει με το τρίχινο πάνω μέρος την τοποθέτηση κι ανάμειξη του υλικού, ενώ η κάτω πλευρά με την σπάτουλα βοηθά στην αφαίρεση του υλικού από την εκάστοτε συσκευασία. Κι επειδή τους φίλους μας τους προστατεύουμε από τη φθορά, χάρη στο καπάκι του οι τρίχες του πινέλου φυλάσσονται από σκόνες και τυχόν καταστροφές κατά τον πολυμερισμό.   

 

 

 

Τώρα που έχεις εικόνα για τα βασικά πινέλα που θα χρειαστείς, δεν έχεις παρά να αναλάβεις δράση και να πάρουν τα ραντεβού σου φωτιά. Πρωτοτύπησε και τόλμησε να δημιουργήσεις iconic σχέδια και ημιμόνιμα μανικιούρ που θα κλέψουν την παράσταση. Κι αν ακόμα διστάζεις, κάνε εξάσκηση μέχρι να εξοικειωθεί το χέρι σου και μετά ποιος σε πιάνει. Καλές δημιουργίες!