Τα νέα Builder Gel SOFT&EASY έφτασαν!

Τα νέα Builder Gel SOFT&EASY έφτασαν!

Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις και εσύ μαζί μας το νέο μας προϊόν που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς. Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών στις μέρες μας περιποιείται τα νύχια του. Υπάρχουν πλέον όμως τόσα πολλά είδη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις επιμήκυνση στα νύχια σου

Τώρα όμως έφτασε η ώρα να ανακαλύψεις την νέα σειρά gel της Claresa.

 

 

Το καινούριο gel χτισίματος Soft & Easy είναι ακριβώς αυτό που αναζητάς! Από την στιγμή που δεν σου αρκεί το ημιμόνιμο μανικιούρ και θες κάτι πιο δραστικό μην περιμένεις λεπτό. Αν αυτό που ψάχνεις είναι  γρήγορα και εύκολα ένα σκληρό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και έναν εύκολο τρόπο για φυσική ενίσχυση του νυχιού ή επιμήκυνση τότε το έχεις ήδη βρει. 

Το Gel χτισίματος Soft & Easy βγαίνει σε τέσσερις αποχρώσεις: 

 

· CLEAR – διάφανο, ιδανικό ως βάση και gel για την εξομάλυνση των ατελειών της φυσικής πλάκας του νυχιού, κάτω από οποιοδήποτε ημιμόνιμο χρώμα. 

· NATURAL – φυσική απαλή nude απόχρωση, για να ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, με 90% κάλυψη ιδανικό για ένα φυσικό αποτέλεσμα. 

 

· MILKY PINK – απαλή ροζ απόχρωση, με 90% κάλυψη, ιδανικό για φυσικό αποτέλεσμα, ως βάση για γαλλικό μανικιούρ ή Babyboomer.  

 

· BABY PINK – γλυκιά ροζ απόχρωση, με 90% κάλυψη, ιδανικό για φυσικό αποτέλεσμα, ως βάση για γαλλικό μανικιούρ ή Babyboomer! Αγαπημένη απόχρωση όλων των τεχνιτών! 

 

Δεν θα μπορούσαμε να μην σε ενημερώσουμε για τα κύρια χαρακτηριστικά. Το συγκεκριμένο gel είναι αυτοεπιπεδούμενο, πολυλειτουργικό, με μοναδικές συγκολλητικές ιδιότητες και μεγάλη διάρκεια. Έχει έντονη λάμψη, φόρμουλα Heatless – χωρίς αίσθηση καύσου. Επίσης μην ξεχνάς ότι τo Builder gel είναι μονοφασικό και δεν απαιτείται η εφαρμογή βάσης πριν την τοποθέτησή του. Οπότε αντιλαμβάνεσαι πως πλέον βρήκες το άλλο σου μισό. Ξεκίνα να το χρησιμοποιείς και θα σταματήσεις να αγχώνεσαι για το αν θα σπάσει κάποιο νύχι σου, θα ραγίσει ή θα σου φύγει.