Νυφικά νύχια 2023: Yes or No?

Νυφικά νύχια 2023: Yes or No?

Είπες το «ναι», περάστηκε το μονόπετρο και ήρθε η ώρα για τις γαμήλιες ετοιμασίες. Φυσικά και δε γίνεται να παραλείψεις το εξίσου γαμήλιο μανικιούρ σου. Το 2023 επιτάσσει καθαρές γραμμές και τολμηρά σχέδια που θα μετατρέψουν το νυφικό μανικιούρ σου σε πραγματικό έργο τέχνης. Δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω προτάσεις που ετοιμάσαμε για σένα. 

Γάμος αλά κλασσικά 

Το κλασσικό French mani με μία όμορφη, φυσική βάση αποτελεί την πιο safe επιλογή που σίγουρα ταιριάζει με όποιο νυφικό κι αν επιλέξεις. Επιμήκυνε την βάση σου με το gel χτισίματος Soft & Easy στην απόχρωση Milky Pink για ένα αψεγάδιαστο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Μπορείς βέβαια να διακοσμήσεις το bridal nail look σου με λίγη λάμψη, προσθέτοντας και κάποια διακοσμητική σκόνη.

 

 

Baby boomer ή αλλιώς επιστροφή στο Ombré 

Ναι, καλά άκουσες. Τα baby boomer nails ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο και έφτασε η στιγμή να τα δοκιμάσεις. Για ένα νυφικό mani, σού προτείνουμε να επιλέξεις μία δυναμωτική βάση καουτσούκ με διακριτική λάμψη σε ένα γαλακτερό του πάγου, όπως η Rubber Base 18 που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Μπορείς πάντα να προσθέσεις μια πιο spicy πινελιά, με μερικά λευκά nail art σχέδια, όπως τριαντάφυλλα, καρδούλες κτλ. Τι θα επιλέξεις; 

 

 

Νυφική τόλμη και γοητεία 

Bride to be και δε θέλεις να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από γιορτινή και γαμήλια λάμψη; Τότε είμαστε και πάλι εδώ για να σε ενημερώσουμε πως glitter και νυφικό μανικιούρ πηγαίνουν μαζί. Ναι, αυτό που κατάλαβες. Για πιο extra εμφανίσεις, τόλμησε να επιλέξεις ένα γκλιτερωτό mani που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μετά από το υπέρλαμπρο νυφικό σου φυσικά. Εμείς, προτείνουμε την απόχρωση Celebration 6 και πιστεύουμε θα την λατρέψεις όσο κι εμείς.

 

 

You may kiss the bride 

Ήρθε η πολυπόθητη στιγμή που ο γαμπρός επιβάλλεται να φιλήσει τη νύφη και όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στα λαμπερά και άκρως περιποιημένα νύχια σου. Δε γίνεται να μην είναι βαμμένα με το ημιμόνιμο βερνίκι στην απόχρωση Kiss me! 2. Γλυκό ροζ με διακριτικό glitter που τονίζει το μανικιούρ σου και δίνει μία πινελιά λάμψης την στιγμή που το χρειάζεσαι.

 

 

Η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησίας έφτασε και ανυπομονούμε να σε συνοδεύσουμε νυφούλα στον γαμπρό! Μη διστάσεις να πειραματιστείς και να αναδείξεις το περιποιημένο CLARESA mani σου και να προσθέσεις έξτρα funky πινελιές που θα ξεχωρίσουν. Ζήσε το παραμύθι και…η ώρα η καλή!