Coffee manicure: ποιο mani να επιλέξεις ανάλογα με τον καφέ που πίνεις

Coffee manicure: ποιο mani να επιλέξεις ανάλογα με τον καφέ που πίνεις

Και ποιος δεν λατρεύει έναν ωραίο, καλοφτιαγμένο καφέ, ειδικά στο ξεκίνημα της ημέρας που χρειάζεσαι την απαραίτητη δύναμη για να καταφέρεις να ξυπνήσεις. Ξέρεις όμως τι άλλο χρειάζεται για να ξεκινήσει ακόμα πιο δυναμικά κι ευχάριστα η μέρα σου; Μα φυσικά ένα αψεγάδιαστο μανικιούρ! Σού ετοιμάσαμε το απόλυτο άρθρο για εσένα που λατρεύεις τον καφέ και δεν τον αποχωρίζεσαι ούτε στο…μανικιούρ σου.

Americano coffee 

Δυνατός, κλασσικός καφές με έντονη γεύση, όπως ακριβώς και το σκούρο καφέ χρώμα που μπορείς να επιλέξεις στο ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών σου, για να συνδυάσεις τον αγαπημένο σου καφέ με την πιο λατρεμένη σου συνήθεια: το μανικιούρ σου! Δοκίμασε την ολοκαίνουρια απόχρωση της CLARESA Stay Cosy 7 σε ένα σκούρο καφέ γεμάτο ένταση και άψογη απόδοση και θα μας θυμηθείς.  

 

Latte macchiato 

Καφέ layers και διαβαθμίσεις χρώματος είναι τα βασικά οπτικά χαρακτηριστικά ενός καλοφτιαγμένου latte macchiato, και γι’ αυτό σού προτείνουμε να δημιουργήσεις το πιο τέλειο nail art με ασύμμετρες γραμμές σε καφέ χρωματισμούς, που σίγουρα θα κάνει το απόλυτο match με το αγαπημένο σου ρόφημα. Για να το πετύχεις δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις τα ημιμόνιμα βερνίκια της σειράς Perfect Nude σε καφέ και nude τόνους. Εσύ, τι σχέδιο θα επιλέξεις;  

 

 

Mocaccino ή αλλιώς…μόκα 

Το πιο χαρακτηριστικό χρώμα, όταν μιλάμε για καφέ, είναι αδιαμφησβήτητα η μόκα. Ανοιχτό καφέ με έντονη όμως απόδοση που δίνει το ιδανικό τελείωμα, τόσο στον καφέ, όσο και στα νύχια σου. Αφέσου στην μαγευτική απόχρωση του ημιμόνιμου βερνικιού SNUG BROWN κι απόλαυσε το φθινοπωρινό mochaccino σου παρέα με το πιο ταιριαστό mani 

Red eye coffee 

Μπορεί το όνομα να σου φαίνεται κάπως παραπλανητικό, στην πραγματικότητα όμως ο καφές red eye είναι ο καλύτερος και πιο αποδοτικός τρόπος να ανοίξει το μάτι σου, ειδικά τα κρύα πρωινά του χειμώνα. Σκούρο καφέ χρώμα με μπορντό υποτόνους που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό και χειμερινό μανικιούρ σου και σίγουρα θα συνδυαστεί άψογα με τον δυνατό red eye καφέ σου. Εμείς, σού προτείνουμε την απόχρωση DUSTY ROSE 4 που με το σκούρο μπορντό της χρώμα θα αφυπνίσει τις αισθήσεις και θα σε ξεσηκώσει για τα καλά! 

 

 

Βάλε το καφεδάκι σου, διάλεξε και το κατάλληλο χρώμα από τις προτάσεις της CLARESA κι άσε τη φαντασία σου ελεύθερη να σε ταξιδέψει υπό το άρωμα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ! Τόλμησε να κάνεις τη διαφορά και να πρωτοτυπήσεις παίζοντας με τα χρώματα, τα σχέδια και τις υφές, απολαμβάνοντας ένα ζεστό ή ακόμα και κρύο ρόφημα καφέ, όσο περιποιείσαι τα όμορφα άκρα σου. Καλή διασκέδαση!