Ανακαλύπτουμε τη νέα συλλογή Stay Cosy για το πιο hot φθινοπωρινό μανικιούρ

Ανακαλύπτουμε τη νέα συλλογή Stay Cosy για το πιο hot φθινοπωρινό μανικιούρ

Η CLARESA υποδέχεται τη νέα συλλογή ημιμόνιμων χρωμάτων με όνομα Stay Cosy, αποτελούμενη από 7 ξεχωριστές αποχρώσεις που θα δώσουν τον πιο funky αέρα στο φθινοπωρινό μανικιούρ σου. Τι λες, πάμε να ανακαλύψουμε μαζί όλα τα νέα χρώματα;  

Stay Cosy 1 

Καφέ απόχρωση του Stay Cosy 1 που θυμίζει κάτι από ζεστή σοκολάτα με μικρές δόσεις μοσχομυριστής κανέλας. Όπως καταλαβαίνεις είναι το δανικό χρώμα για κάθε φθινοπωρινό, και όχι μόνο, nail look, το οποίο χάρη στην ποιότητα CLARESA θα διαρκέσει για έως και 3 εβδομάδες και σίγουρα θα σε δικαιώσει.  

Stay Cosy 2 

Η απόχρωση του Stay Cosy 2 είναι βγαλμένη από το πιο φθινοπωρινό τοπίο και θυμίζει κάτι από βελανίδι που μόλις έχει πέσει στο, γεμάτο φύλλα, έδαφος. Έχει έντονη γυαλάδα και ιδανική ρευστότητα που κάνει την εφαρμογή του παιχνιδάκι. Είμαστε σίγουροι ότι θα την λατρέψεις! 

Stay Cosy 3 

Με ένα ζεστό κι ανοιχτόχρωμο καφέ η συλλογή Stay Cosy έρχεται να δώσει μία έξτρα φθινοπωρινή πινελιά στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου. Η απόχρωση Stay Cosy 3 ταιριάζει γάντι με τον ζεστό και φρεσκοκαβουρδισμένο σου καφέ, καθώς και με όλα τα ζεστά φθινοπωρινά ροφήματα που αρχίζουν να κάνουν την επάνοδό τους, όσο δροσίζει ο καιρός. 

 

Stay Cosy 4 

Αν μπορούσαμε να δώσουμε μία λέξη για το φθινόπωρο, αυτή θα ήταν φυσικά: PUMPKIN PIE. Βέβαια θα μας πεις ότι αυτές είναι δύο λέξεις κι όχι μία, αλλά η απόχρωση Stay Cosy 4 είναι μία και μοναδική με έντονο πορτοκαλί χρώμα βγαλμένο από τις σκαλιστές κολοκύθες του φθινοπώρου. Άψογη απόδοση και διάρκεια που δε θα  θες να αποχωριστείς. 

 

 

Stay Cosy 5 

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές γεύσεις του φθινοπώρου μας είναι το γλυκό του κουταλιού κυδώνι, που έκαναν οι γιαγιάδες σε κάθε σπιτικό και γέμιζε ο τόπος με γλυκιές μυρωδιές κι έντονα πορτοκαλί χρώματα σερβιρισμένα κατευθείαν στο πιάτο μας. Έτσι και η απόχρωση του ημιμόνιμου βερνικιού Stay Cosy 5 έχει αυτό ακριβώς το κοραλί-πορτοκαλί χρώμα, που συντρόφευε τα παιδικά μας χρόνια και μας χάριζε στιγμές απόλαυσης.  

 

 

Stay Cosy 6 

Όταν ακούμε για το φθινόπωρο δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε τα άγρια φρούτα του δάσους και το έντονο χρώμα τους μέσα στο θαμπό και φθινοπωρινό τοπίο. Αυτό ακριβώς το χρώμα υπόσχεται και το ημιμόνιμο βερνίκι Stay Cosy 6 με ένα έντονο χρώμα βγαλμένο από raspberry, που σίγουρα θα εκτινάξει το μανικιούρ σου στα ύψη. 

 

 

Stay Cosy 7 

Last but not least η απόχρωση Stay Cosy 7 είναι ιδανική για τους λάτρεις των πολύ σκούρων αποχρώσεων, που δε χάνουν τη γυαλάδα τους και διαρκούν έως και 3 εβδομάδες. Εδώ, μιλάμε για την πιο φθινοπωρινή μίξη κόκκινου και καφέ που θυμίζει κάτι από αγριοκέρασο που ανυπομονείς να έρθει ο καιρός για να το απολαύσεις.

 

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά επτά διαφορετικές αποχρώσεις που θα απογειώσουν τις φθινοπωρινές δημιουργίες σου και θα πάνε το ημιμόνιμο μανικιούρ σου σε άλλο επίπεδο. Τόλμησε να παίξεις με τις διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ και του πορτοκαλί και άσε τη μαγεία του φθινοπώρου να σε συναρπάσει!