Collection Perfect Nude: Φθινοπωρινά νύχια

Collection Perfect Nude: Φθινοπωρινά νύχια

Η φθινοπωρινή εποχή ταιριάζει και σε εσένα μήπωςΝομίζουμε ότι αν είσαι και εσύ του κρύου, του ζεστού καφέ και των γήινων αποχρώσεων θα μας λατρέψεις. Για αρχή μάλλον πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι συμφωνούμε στις αποχρώσεις τις άκρως φθινοπωρινές. Για εμάς είναι σίγουρα το ‘’σάπιο μήλο’’, το λαδί, το κεραμιδί, το καφέ και δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε το μπεζ. Αν έως εδώ συμφωνείς μαζί μας συνέχισε να διαβάζεις για να ενημερωθείς για όλες τις τάσεις και την νέα μας συλλογή Perfect Nude 

Η νέα μας συλλογή Perfect Nude περιλαμβάνει 8 αποχρώσειςΌταν δεις αυτήν την συλλογή αμέσως αντιλαμβάνεσαι πόσο elegant style μπορείς να δημιουργήσεις χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα subtle και ταυτόχρονα genteel χρώματα. 

Nail art leaves 

Ένα από τα σίγουρα σχέδια που επιλέγουν όλοι είναι τα φθινοπωρινά κλαδιά ή τα πλατανόφυλλα.  

 

      

Autumn flowers 

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις λοιπόν δύο αποχρώσεις από την συλλογή Perfect Nude έτσι ώστε να δημιουργήσεις κάτι πιο funky για όλα τα γούστα. Κάνε ένα ή δύο νύχια διαφορετικό χρώμα και δημιούργησε ένα nail art της επιλογής σου που θα θυμίζει φθινόπωρο ξανά και ξανά. 

 

Autumn leopard nails 

Και ερχόμαστε σε ένα nail art που είναι in fashion πάντα. Το leopard σχέδιο είναι πολυφορεμένο και αγαπητό από πολλές γυναίκες. Συνδύασε το με τις ιδιαίτερες και τόσο  chic αποχρώσεις από την συλλογή Perfect Nude. 

 

Animals nail art

Tα σχέδια με τα ζώα είναι αρκετά ιδιαίτερα αλλά αγαπημένα πολλών γυναικών. Η αλεπού είναι ένα από τα φθινοπωρινά animal nail art μπορείς να κάνεις. Έχει γήινές εύκολες αποχρώσεις και μην ξεχνάς θα κάνεις την διαφορά.

 

 

Την φθινοπωρινή εποχή σίγουρα την λάτρεψες λίγο παραπάνω βλέποντας τα nail art που σου προτείναμε και έχεις δίκιο. Όσες από εσάς είναι των γήινων αποχρώσεων σίγουρα βρήκαν το επόμενο μανικιούρ τους. Όσες όμως αγαπάνε λίγο παραπάνω τα πιο έντονα φθινοπωρινά χρώματα τότε το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προτιμήσουν πιο σκούρες αποχρώσεις του καφέ όπως το Perfect Nude 2 & 3.