Oscars 2023: τα nail looks που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση.

Claresa Blog Oscars 2023

Φαντασμαγορικά και γεμάτα λάμψη fashion looks πρωταγωνίστησαν και φέτος στην τελετή απονομής των Oscars κι εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα nail trends για να εντάξεις στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου. And the Oscar goes to... 

 

Vanessa Hudgens


Πηγή: Getty Images/Lexie Moreland
 
 
Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια κινήθηκε σε 60’s ρυθμούς με ένα mod mood μανικιούρ σε ασπρόμαυρη απόχρωση, δίνοντας μία πιο παιχνιδιάρικη και vintage νότα στο Chanel outfit της. 


Rihanna

 Blog Oscars 2023 Rihanna

Πηγή: Lexie Moreland//Getty Images


Η υπέρλαμπρη και εγκυμονούσα pop star Rihanna έκλεψε τις εντυπώσεις με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ στα νύχια της προτίμησε ένα κλασσικό και διαχρονικό cherry red χρώμα σε τολμηρό squoval σχήμα.

 

Ashley Graham 

Blog Oscars 2023 Ashley Graham

Πηγή: Getty/Agela Weiss

 

Το μοντέλο και ηθοποιός υπέρμαχος του body positivity επέλεξε να ξεχωρίσει με ένα chrome french mani με μία απόλυτα φυσική βάση και chrome εφέ στα tips. Περιττό να σου πούμε ότι το συγκεκριμένο nail art  είναι η απόλυτη Χολιγουντιανή τάση για την φετινή χρονιά. 

 

Jessica Chastain

Θέλεις glitter, σού έχουμε glitter! Η ηθοποιός συνδύασε το υπέρλαμπρο στράπλες φόρεμα του οίκου Gucci με ένα σούπερ γκλιτεράτο μανικιούρ που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του. Είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα κάνει και το δικό σου mani.

 

Blog Oscars 2023 Jessica Chastain
Πηγή: Julie Kandalec

Η αστραφτερή βραδιά των Oscars μπορεί να τελείωσε, η στιγμή σου όμως να λάμψεις και να μαγνητίσεις με τις Οσκαρικές δημιουργίες στα νύχια σου, μόλις έφτασε! Το αγαλματάκι το έχεις στο τσεπάκι σου!