Βρες το σχήμα νυχιών που σου ταιριάζει

Βρες το σχήμα νυχιών που σου ταιριάζει

 

Μία από τις πιο συνηθισμένες απορίες όσων επιθυμούν να περιποιηθούν τα νύχια τους, είναι τι σχήμα να διαλέξουν. Το σωστό σχήμα και μήκος είναι το Α και το Ω για ένα κομψό και φίνο αποτέλεσμα, που θα αναδείξει το ημιμόνιμο μανικιούρ σου και θα ανεβάσει ταυτόχρονα την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.  

Βασικός κανόνας, το σχήμα που θα επιλέξεις να ακολουθεί τη φυσική γραμμή των νυχιών σου και να «δένει» αρμονικά με το μέγεθος και το μήκος των δαχτύλων σου. Πάμε να δούμε λοιπόν ποιο είναι το ιδανικό σχήμα για σένα.. 

Round shape 

Τα round ή στρογγυλά νύχια είναι ιδανικά για πιο κοντά δάχτυλα με φαρδιά ονυχαία πλάκα, καθώς λεπταίνουν τα άκρα και τα κάνουν να φαίνονται μακρύτερα. Πρόσεξε τα πλαϊνά να είναι ευθεία λιμαρισμένα και οι άκρες φυσικά στρογγυλεμένες.  
 

 
Ημιμόνιμο βερνίκι #LIPGLOSSNAILS 01 

Square shape 

Από τις πιο διαχρονικές τάσεις που σίγουρα έχεις δοκιμάσει μια φορά στην ζωή σου. Φυσικά, μιλάμε για τα τετράγωνα νύχια που είναι ιδανικά για εσένα που έχεις μακριά μεν δάχτυλα, αλλά μικρότερη και πιο στενή ονυχαία επιφάνεια. Το τετράγωνο σχήμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο κοντά και να επισκιάσει το τελικό αποτέλεσμα. 

 

 


Ημιμόνιμο βερνίκι LOVE STORY 7 

Oval shape 

Τα οβάλ ή ωοειδή νύχια είναι μια πολύ γλυκιά επιλογή για ένα ημιμόνιμο μανικιούρ που ακτινοβολεί υγεία και φυσική λάμψη. Οι άκρες είναι στρογγυλεμένες, μιμούμενες την κορυφή ενός αυγού. Δίνει στυλ και είναι ιδανικό σχήμα σε μικρά δαχτυλάκια που έχουν ανάγκη για μήκος και μάκρος στο τελικό αποτέλεσμά.  

 

 


Ημιμόνιμο βερνίκι Stay Cosy 4 

Almond nails 

Αγαπημένα αμυγδαλωτά νύχια που δίνουν το εφέ της επιμήκυνσης, κάνοντας ακόμα και τα πιο κοντά δάχτυλα να μοιάζουν μακρύτερα και λεπτότερα. Βεβαιώσου πως οι άκρες είναι στενά λιμαρισμένες με την κορυφή του νυχιού να ακολουθεί το σχήμα ενός αμυγδαλωτού τελειώματος με ελαφρώς στρογγυλεμένο τελείωμα. 

 

 


 
Ημιμόνιμο βερνίκι MARSHMALLOW 3 

Stiletto nails 

Έχεις μακριά δάχτυλα και θέλεις ένα δραματικό και άκρως bold αποτέλεσμα στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου; Τότε ένα είναι το ιδανικό σχήμα για εσένα και πρόκειται φυσικά για τα stiletto nails με πολύ μυτερές άκρες. Θέλουν μία έξτρα προσοχή στη συντήρηση, αλλά σίγουρα προσδίδουν τον πιο sharply χαρακτήρα στο mani σου.  

 

 
Ημιμόνιμο βερνίκι PRECIOUS 4 

Εσύ ποιο σχήμα νυχιών επιλέγεις στα νύχια σου και γιατί; Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και να πειραματιστείς με νέες ιδέες που θα ανατρέψουν τα έως τώρα δεδομένα στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου; Η CLARESA και η ομάδα της είναι στο πλάι σου για ό,τι χρειαστείς!