3+1 nail looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

3+1 nail looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα των ερωτευμένων κοντοζυγώνει και ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το μανικιούρ σου, αποκλειστικά για την περίσταση. Αν ψάχνεις nail looks ειδικά για του Αγίου Βαλεντίνου, τότε είσαι στο κατάλληλο blog, γιατί έχουμε για εσένα 3+1 προτάσεις για τα πιο ερωτεύσιμα νύχια. 

#1 Kiss me 

Όπως κι αν έχεις επιλέξει να περάσεις την ημέρα των ερωτευμένων, διάλεξε να τολμήσεις στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου προσθέτοντας μικρές πινελιές λάμψης. Κινήσου σε κόκκινες αποχρώσεις, που έχουν την τιμητική τους αυτήν την ημέρα, και  κάνε τη διαφορά προσθέτοντας ψιλό, αστραφτερό γκλίτερ. Ιδανική είναι η απόχρωση KISS ME! 5. 

 

#2 You are my heart 

Σε κόκκινους και πάλι τόνους, μπορείς να παίξεις με τα σχέδια και τα cute nail arts, κάνοντας μικρές καρδούλες ή ακόμα και ένα French mani με χρώμα, που αποτελεί και τάση για το 2024. Επίλεξε την απόχρωση RED 406 σε ένα φλογερό κόκκινο της φωτιάς που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη. 

 

#3 Deeply in love 

Θα συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχει πιο ρομαντική ημέρα από αυτή του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε single είτε σε σχέση, κάνε πρώτη το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό σου με το πιο ρομαντικό mani σε ροζ απόχρωση, το οποίο σίγουρα θα ερωτευτείς! Το λέει και το όνομά του άλλωστε: FALLIN’ LOVE 8 

 

#4 It’s a love story 

Και για το τέλος σού αφήσαμε την πιο rock και glamorous επιλογή για εσένα που θες κάτι πιο funky κι εναλλακτικό αυτήν την ημέρα. Έντονο μαύρο χρώμα με μικροσωματίδια χρυσού glitter για nail look που θα αποτελέσει από μόνο του το πιο rock love story. Το πετυχαίνεις με την απόχρωση LOVE STORY 10 από την CLARESA φυσικά. 

 

Περιμένουμε με αγωνία τα δικά σου nail looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κι ευχόμαστε να περάσεις μια ημέρα γεμάτη πάθος, έρωτα και ρομαντισμό, όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί!