Νεανικές ιδέες για εφηβικά νύχια το καλοκαίρι

Νεανικές ιδέες για εφηβικά νύχια το καλοκαίρι

Τα σχολεία έκλεισαν, οι μαθητικές εξετάσεις έλαβαν τέλος και οι διακοπές για τις μικρές μας φίλες έχουν ξεκινήσει πια για τα καλά. Πάμε να ανακαλύψουμε παρέα μερικές προτάσεις για τα πιο όμορφα teen nails που σίγουρα θα ξετρελάνουν μικρές και…μεγάλες; Φύγαμε! 

Shake it off 

Τα εφηβικά νύχια διψούν για χρώμα και σχέδια με παιχνιδιάρικη διάθεση που θα δώσουν μια ανέμελη αλλά και προσεγμένη πινελιά στα χέρια των νεαρών κοριτσιών. Τι πιο ωραίο από ένα pastel κίτρινο στην απόχρωση SHAKE 4, που συνδυάζει φρεσκάδα και διακριτικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα nail arts, αλλά και για να χρωματίσεις όλη την φυσική πλάκα του νυχιού. 

 

Summer Lovin’ 

Τα πρώτα χτυποκάρδια είναι αυτά του καλοκαιριού και σίγουρα τα κορίτσια στην εφηβεία ψάχνουν τρόπους να αναδείξουν την φυσική ομορφιά τους και να κλέψουν καρδιές. Άλλωστε κάθε καλοκαίρι έχει και την ιστορία του, όπως ακριβώς και η απόχρωση SUMMER STORIES 1 σε ένα φοβερό μπλε-μωβ με άκρως καλοκαιρινή διάθεση αποτελώντας hot τάση για το φετινό καλοκαιράκι. Διάλεξε να σχεδιάσεις μικρά γραμμικά σχέδια για έξτρα funky αποτέλεσμα στο εφηβικό mani σου. 




Bossy & Glossy 

Η υπέρτατη τάση για φέτος, το έχουμε ξαναπεί, είναι τα lip-gloss nails που κάνουν χαμό στο Instagram και που σίγουρα οι νεαρές φίλες του μανικιούρ έχουν λατρέψει. Λαμπερή όψη με ιριδίζον τελείωμα που θα κάνει τα εφηβικά νύχια να λάμπουν και χωρίς αμφιβολία ταιριάζουν γάντι σε όσες επιθυμούν ένα πιο ήσυχο, αλλά πολύ trendy αποτέλεσμα. Πέτυχε το πιο glossy μανικιούρ με την απόχρωση  #LIPGLOSSNAILS 01 και θα μας ευγνωμονείς! Ιδανικό και για τα πιο κοντά νύχια. 

 



Glitter time 

Ζήσε το παραμύθι και νιώσε πριγκίπισσα με την πιο γκλιτερωτή απόχρωση σε ένα απαλό ροζ χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι γεγονός πως η αστραφτερή λάμψη του γκλίτερ, μαγνητίζει μικρές και μεγάλες και αποτελεί Νο1 επιλογή για όποιον θέλει να δώσει μία έξτρα πινελιά στο ημιμόνιμο μανικιούρ του. Η απόχρωση GLITTER 10 συνδυάζει ρομαντισμό με λάμψη και είναι ιδανική για τα πρώτα εφηβικά ραντεβού κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.  

 


Απογείωσε το εφηβικό mani σου δίνοντας λάμψη και χαρακτήρα στο φετινό καλοκαίρι με τις πιο hot τάσεις της εποχής. Στείλε μήνυμα στην κολλητή και φύγατε για τα πιο σούπερ teen nails του φετινού καλοκαιριού. Καλή διασκέδαση!