Neon nails: Η καλοκαιρινή τάση που ήρθε για να μείνει

Neon nails: Η καλοκαιρινή τάση που ήρθε για να μείνει

Τα φωσφοριζέ χρώματα συνήθως σκορπούν τον πανικό στο άκουσμά τους, όμως ήρθε η ώρα αυτός ο μύθος να καταρριφθεί, γιατί η πιο must τάση της σεζόν είναι τα neon νύχια που με το χρώμα και την έντονη απόδοσή τους θα ανατρέψουν όσα ξέραμε στο ημιμόνιμο μανικιούρ. Πάμε να τα εξερευνήσουμε παρέα; 

Neon φούξια  

Girly και άκρως εκτυφλωτικό χρώμα που δεν κοιτάει ηλικία και ταιριάζει γάντι σε όλα τα στυλ, είτε επιλέξεις να διακοσμήσεις τα νύχια σου με κάποιο nail art, είτε το επιλέξεις μόνο του, βάφοντας απλά όλη την επιφάνεια του νυχιού σου με αυτό. Διάλεξε την απόχρωση NEON 2 από την συλλογή Neon Lights της CLARESA και θα μας θυμηθείς. 

 

 

Φωσφωριζέ κίτρινο 

Ένα χρώμα χίλιες εικόνες που έρχονται στο μυαλό από την παιδική μας κιόλας ηλικία. Πολλοί το παρομοιάζουν με το χρώμα των μαρκαδόρων, άλλοι πάλι το αποκαλούν το ultimate χρώμα του neon χρωματολογίου. Δικαίως θα έλεγε κανείς αν λάβουμε υπόψη το εκτυφλωτικό του φινίρισμα και την εκκεντρική του διάθεση που μαγνητίζει τα βλέμματα και προσθέτει μία έξτρα πινελιά στο ημιμόνιμο μανικιούρ. Εάν σου φαίνεται υπερβολικό ως χρώμα, δοκίμασε να εντάξεις την απόχρωση NEON 3 στο mani σου σταδιακά με μικρά nail arts. Εμείς το έχουμε λατρέψει ήδη. 

 

 

Δροσερό mani σε fluo ρυθμούς 

Δώσε την απόλυτη δροσιά στο mani σου με την πιο φρέσκια κι εκτυφλωτική απόχρωση σε λαχανί τόνους που θα δέσει άψογα με το ηλιοκαμένο σου δέρμα. Fluo τελείωμα με έντονη διάρκεια που θα μετατρέψει το ημιμόνιμό σου στο πιο funky έργο τέχνης που έχεις δει ποτέ. Προτίμησε να σετάρεις την απόχρωση FLUO 2 με το αντίστοιχο pedicure και είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. 

 

 

In fluo red we trust 

Την αγάπη μας για τις κόκκινες αποχρώσεις τη γνωρίζεις, εδώ όμως μιλάμε για την πιο hot κόκκινη απόχρωση σε fluo ρυθμούς που κάνει πανικό στα social media. Αναρωτιέσαι πως θα την εντάξεις στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου; Είναι απλό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την FLUO 4 στο French mani σου προσθέτοντας χρώμα στις άκρες των νυχιών σου. Μπορείς επίσης να κάνεις περίτεχνα σχέδια κλειδώνοντας με ένα αστραφτερό top ή μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και μόνη της για ένα πιο κλασσικό αποτέλεσμα. Εσύ, τι θα επιλέξεις; 

 

 

Πιάσε την ευκαιρία από τα…νύχια και δημιούργησε funky μανικιούρ με τις πιο εκτυφλωτικές και ζωντανές αποχρώσεις που μπορείς να βρεις για φέτος το καλοκαίρι. Άσε το έντονο χρώμα να φωτίσει καλοκαίρι σου και να δώσει ξεσηκωτικό ρυθμό στα καλοκαιρινά after party σου!