LACMA Art + Film Gala 2023: Τα nail trends που ξεχώρισαν

LACMA Art + Film Gala 2023: Τα nail trends που ξεχώρισαν

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, και συγκεκριμένα το ΣΚ που μας πέρασε, το LACMA Art + Film Gala 2023 έλαβε χώρα στο Los Angeles με πληθώρα διάσημων καλεσμένων από το καλλιτεχνικό και μη στερέωμα. Στο κόκκινο χαλί της βραδιάς ξεχώρισαν λαμπερές και άκρως πολυτελείς εμφανίσεις, που έδωσαν το δικό τους στίγμα στη βραδιά. Κι επειδή, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα μανικιούρ των διάσημων κυριών. 

Jennifer Lopez 

Η αγαπητή τραγουδίστρια και ηθοποιός επέλεξε να συνδυάσει την αστραφτερή- metallic εμφάνισή της με ένα άκρως φυσικό mani σε αμυγδαλωτό σχήμα και nude απόχρωση, δίνοντας μία έξτρα πινελιά κομψότητας στην ήδη απαστράπτουσα εικόνα της. Μπορείς να το πετύχεις κι εσύ χρησιμοποιώντας την απόχρωση NUDE 105, έχοντας θέσει την κατάλληλη βάση νωρίτερα για ένα άκρως πετυχημένο mani που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. 

 
Πηγή: https://www.instagram.com/jlo/  

Julia Garner 

Στο γκαλά παρευρέθηκε και η ηθοποιός Julia Garner, με μία άκρως δυναμική εμφάνιση με metallic λεπτομέρειες και υπέροχη, ανοιχτή πλάτη, την οποία συνόδευσε με ένα βαθύ κόκκινο μανικιούρ, γεμάτο ένταση, δυναμισμό και στυλ! Για να πετύχεις κι εσύ το γεμάτο πάθος mani της επίλεξε το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών της CLARESA στην απόχρωση RED 426 και θα μας θυμηθείς… 

 


Πηγή: GETTY IMAGES 

Heidi Klum 

Από ένα τόσο λαμπερό και αξιοσημείωτο event δε θα μπορούσε να λείπει η ιέρεια της μόδας, μοντέλο, ηθοποιός κι επιχειρηματίας, Heidi Klum, που σαγηνεύει με τις εμφανίσεις της. Έτσι και φέτος διάλεξε να συνδυάσει την αστραφτερή και sexy εμφάνισή της με ένα κατακόκκινο μανικιούρ που ταίριαζε γάντι στο πληθωρικό φόρεμά της. Εμείς, για ακόμα πιο extravagant εμφανίσεις και ορμώμενοι από το λαμπερό φόρεμα της Heidi Klum, σού προτείνουμε να τολμήσεις την απόχρωση RED 411 με ενσωματωμένο glitter που σίγουρα θα σε πλανέψει!  

 


Πηγή: https://www.instagram.com/heidiklum/  

Rosé 

Για το τέλος αφήσαμε την Κορεάτισσα-Νέοζηλανδή τραγουδίστριας της K-pop, Rosé, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο Tik-Tok και παρευρέθηκε στη λαμπερή βραδιά, με μία floral και girly εμφάνιση, την οποία συνόδευσε με το απόλυτο all-time classic mani που δεν είναι άλλο από ένα total black mani με έντονη γυαλάδα που πάει με τα πάντα, πάντα και παντού! Δημιούργησε κι εσύ το δικό σου bold black mani με την απόχρωση BLACK 900. 

 


Πηγή: GETTY IMAGES