Όσα θέλεις να ξέρεις για τις νέες βάσεις Power Base χωρίς οξέα

Όσα θέλεις να ξέρεις για τις νέες βάσεις Power Base χωρίς οξέα

Αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να υπάρχει βάση νυχιών για ευαίσθητα νύχια και μάλιστα χωρίς οξέα; Ε λοιπόν, ήρθε η στιγμή να μάθεις πως στην CLARESA κυκλοφόρησαν οι πιο super βάσεις, σε 5 μάλιστα αποχρώσεις, που δεν περιέχουν οξέα (μεθακρυλικό και ακρυλικό οξύ) και είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους βάσεων σε χέρια και πόδια. Μα φυσικά μιλάμε για τις νέες Power Base. Τι λες, πάμε να τις ανακαλύψουμε παρέα;  

Power Base 01 – Διάφανη 

Πρόκειται για μία μη όξινη και άκρως καινοτόμα βάση νυχιών που αυτοεπιπεδώνεται μόνη της, χωρίς να “τρέχει”, καθώς απλώνεται, σχεδόν αυτόματα στη φυσική πλάκα του νυχιού, χάρη στην φανταστική σύνθεσή της. Το διάφανο χρώμα της Power Base 01 είναι ιδανικό για κάθε τύπο νυχιού και καμουφλάρει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ατέλειες, χαρίζοντας διάρκεια συγκόλλησης έως και 3 εβδομάδες.  

Power Base 02 – Ανοικτό γαλακτερό ροζ 

Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις κάθε είδους διαφάνεια και ατελειών, αφού χάρη στην σύγχρονη τεχνολογία της CLARESA οι μη όξινες βάσεις Power Base κάνουν πραγματικότητα όσα υπόσχονται! Σε αυτήν την ανοικτή και γαλακτερή απόχρωση της μη όξινης βάσης Power Base 02 μπορείς να βασιστείς και να αποκτήσεις μέγιστη συγκόλληση, καθόλου γραμμές και φυσικά υγιή όψη της φυσικής πλάκας του νυχιού. Μια δοκιμή θα σε πείσει. 

 

Power Base 03 – Μπεζ βερικοκί 

Επαναστατική σύνθεση μέτριας ρευστότητας που δίνει στο νύχι τη φυσική λάμψη κι ενίσχυση που έχει ανάγκη, ιδίως στις περιπτώσεις που έχουμε να κάνουμε με ευαίσθητα ή ταλαιπωρημένα νύχια. Η Power Base χωρίς οξέα, καταφέρνει να δώσει το σωστό εφέ καμουφλαρίσματος, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει και το χρώμα του νυχιού. Η απόχρωση Power Base 03 σε ένα γλυκό μπεζ-βερικοκί είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. 

 

Power Base 04 – Φυσικό nude 

Και ποιος δε λατρεύει τη φυσική γοητεία, χωρίς πολλούς αντιπερισπασμούς; Γι’ αυτό δημιουργήθηκε και η μη όξινη βάση Power Base 04 σε ένα φυσικό nude χρώμα, που έρχεται να εφαρμόσει άψογα, όπως και οι άλλες 4 αποχρώσεις φυσικά, στα νύχια, δίνοντας τη δυνατότητα της ταυτόχρονης εφαρμογής και πολυμερισμού και στα 4 νύχια, πέραν του αντίχειρα, αφού χάρη στη φόρμουλά της το υλικό παραμένει σταθερό και διευκολύνει την ακριβή εφαρμογή. 

 

 

Power Base 05 - Γαλακτερό ροζ με διακριτικό ροζ shimmer 

Και για τους φαν της λάμψης και του shimmer δε γινόταν να μη δημιουργηθεί η κατάλληλη μη όξινη βάση που θα χαρίζει αστραφτερό τελείωμα και δυνατό κράτημα, για έως και 3 εβδομάδες, χωρίς ενοχλητικά φουσκώματα. Η Power Base 05 έρχεται να ολοκληρώσει την πεντάδα-φωτιά στην κατηγορία των μη όξινων βάσεων, με την αστραφτερή λεπτότητα που αξίζει σε κάθε περιποιημένο και προσεγμένο ημιμόνιμο μανικιούρ.  

 

Αν ψάχνεις ένα προϊόν που θα εκτοξεύσει το ημιμόνιμο μανικιούρ και πεντικιούρ σου και θα τα κάνει σχεδόν όλα από μόνο του, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος. Αν πάλι αναζητάς ένα προϊόν που θα ενδυναμώσει τη φυσική πλάκα του νυχιού σου και θα εξομαλύνει τυχόν χρωματικές ατέλειες, βρίσκεσαι πάλι στο κατάλληλο μέρος. Αυτό που ψάχνεις δεν είναι άλλο από τις Power Base της CLARESA με την επαναστατική τους σύνθεση χωρίς οξέα, που θα φροντίσουν τα νύχια σου και θα σού χαρίσουν ένα φυσικό και λεπτό αποτέλεσμα, πέρα από κάθε προσδοκία. Δοκίμασε κι εσύ τις super δυνάμεις της CLARESA