All about denim nails: Η τάση του φετινού χειμώνα

All about denim nails: Η τάση του φετινού χειμώνα

Ο χειμώνας και το κρύο, που έρχεται μαζί του, έχουν κάνει για τα καλά την εμφάνισή τους με τα πουλοβεράκια και τα ζεστά ροφήματα να είναι πια οι πρωταγωνιστές της σεζόν. Φυσικά, από τον φετινό χειμώνα δε θα μπορούσε να λείπει ακόμα μία νέα τάση στα νύχια που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα ταιριάξει γάντι με το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου: τα denim nails! Πάμε να τα ανακαλύψουμε παρέα. 

Light blue denim 

Ένα από τα πιο κλασσικά τζιν που βρίσκει κανείς στη ντουλάπα του είναι το ανοιχτό μπλε που ταιριάζει ιδανικά για τις πρωινές εμφανίσεις, το γραφείο, τη σχολή ή τη βόλτα με φίλους. Για να πετύχεις την ίδια απόχρωση και στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου, διάλεξε το ημιμόνιμο βερνίκι SHAKE 5 σε ανοιχτό γαλάζιο που θα λατρέψεις. Αφού δώσεις το κατάλληλο σχήμα στα νύχια σου, πέρασε από πάνω την απόχρωση SHAKE 5 και απόλαυσέ την όσο κι εμείς. 

  

All time classic denim 

Ένα από τα πιο διαχρονικά denim looks είναι αυτό του σκούρου μπλε, που επικρατεί στα περισσότερα τζιν παγκοσμίως. Έφτασε η στιγμή αυτή η απόχρωση να αγκαλιάσει και τα νύχια σου. Θες να μάθεις πως; Μα με το ημιμόνιμο βερνίκι WARMINFALL 3, σε μία έντονη μπλε απόχρωση, άριστης καλυπτικότητας και ασυναγώνιστης διάρκειας. Πως σου φαίνεται; 

 

The navy-blue denim  

Οι χρωματικές παραλλαγές του denim είναι άπειρες, όπως και τα τζιν που έχεις στη ντουλάπα σου, αλλά δε γίνεται να μη ξεχωρίσουμε και μία ακόμη απόχρωση σε πιο navy ρυθμούς με ελαφρώς γκρι υποτόνους, που θυμίζει παλιά ναυτική φορεσιά. Αν θέλεις κι εσύ να πετύχεις ένα πιο «βρώμικο» navy look που είναι και η απόλυτη τάση του φετινού χειμώνα, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις την απόχρωση BLUE 704 από την CLARESA. 

 

 

 

 

 

Δοκίμασε κι εσύ τη φετινή τάση των denim nails και αναβάθμισε τα looks σου σε χρόνο μηδέν! Δώσε ένταση και funky διάθεση στα νύχια σου και καλωσόρισε το χειμώνα με το πιο στυλάτο μανικιούρ που πάει με όλα, από το πρωί έως το βράδυ. In denim we trust!