Τα νέα προϊόντα της CLARESA που θες να αποκτήσεις

Τα νέα προϊόντα της CLARESA που θες να αποκτήσεις

New arrivals στην CLARESA και σού ετοιμάσαμε ένα γρήγορο sneak peek με όσα θέλεις να μάθεις για τα νέα προϊόντα που μόλις προσγειώθηκαν στα ράφια μας. Πάμε να ξεκινήσουμε; 

Top Coat - Bubble Black Matt No Wipe 

Πρόκειται για ένα νέο ματ τοπ με bubble εφέ από μαύρα μικροσωματίδια που θα δώσει άλλη διάσταση στο ημιμόνιμο μανικιούρ. Το εφέ μικρών φυσαλίδων δίνει μια playful νότα στα νύχια, ενώ τα ασύμμετρα και διαφορετικά σε μέγεθος bubbles κάνουν το διάφανο αυτό τοπ πιο funky από ποτέ. Έχει άψογη ρευστότητα και απίθανη διάρκεια έως 3 εβδομάδες. 

  

Top Coat - Bubble Gold No Wipe 

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και το Bubble Gold No Wipe με τη μόνη διαφορά ότι τα μικροδωματίδια φυσαλίδων έχουν χρυσό χρώμα και δίνουν έναν φινετσάτο αέρα σε κάθε mani look. Προσδίδει έξτρα λάμψη στο ημιμόνιμο μανικιούρ, ενώ είναι ιδανική επιλογή ακόμα και για ombre ή baby boomer nail arts. 

  

Top Coat - Glass No Wipe 

Το απόλυτο γυάλινο, wet look έρχεται να χαρίσει το νέο τοπ Glass No Wipe, χάρη στην ιδιαίτερα εύκαμπτη σύστασή του, που αποτρέπει τη φθορά από τις μηχανικές βλάβες, οι οποίες αλλοιώνουν την όψη του ημιμόνιμου μανικιούρ σου. δε χρειάζεται σκούπισμα και σίγουρα θα το λατρέψεις. 

 

Βάση - Bonding Base for Gel 

Last but not least σού έχουμε τη νέα βάση χωρίς οξέα, ιδανική για τα mani looks που κάνεις με τη χρήση gel. Η Bonding Base for Gel βοηθά το νύχι να μη ξεφλουδίσει, ενώ προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια στο ημιμόνιμο μανικιούρ. Το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο του θα σού επιτρέψει να το εφαρμόσεις εύκολα και γρήγορα.  

 

Δοκίμασε κι εσύ τα τελευταία trends από την CLARESA και δημιούργησε τα πιο καινοτόμα και παιχνιδιάρικα σχέδια με άνεση, διάρκεια και στυλ!