Γνωρίζουμε το Poligel της CLARESA

Γνωρίζουμε το Poligel της CLARESA

Αν είσαι νέος/α στο χώρο της ονυχοπλαστικής θα έχεις σίγουρα αναρωτηθεί τι είναι όλες αυτές οι τεχνικές και ποια είναι η χρήση όλων αυτών των διαφορετικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται ως όροι από τους επαγγελματίες του κλάδου. Μην ανησυχείς καθόλου! Σε αυτό το blog θα εξερευνήσουμε παρέα τι είναι το Poligel και ποια τα οφέλη από τη χρήση του. Τι λες, πάμε να ξεκινήσουμε; 

Τι είναι το Poligel της CLARESA 

To Poligel είναι ένα παχύρευστο υλικό που συνδυάζει τα οφέλη του ακρυλικού και του gel σε ένα ολοκληρωμένο all-in-one σύστημα. Αποτελεί εξαιρετική βάση, ενώ είναι ιδανικό για τη φυσική ενίσχυση του νυχιού, την επιμήκυνσή του και το χτίσιμο της ονυχαίας πλάκας με τη χρήση φόρμας, tips ή και dual form 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Poligel; 

Η CLARESA χάρη στην καινοτόμα φόρμουλά της και στα εγκεκριμένα προϊόντα της, έχει δημιουργήσει το κατάλληλο Poligel που χαρίζει αξιόπιστα αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια εύκολα και γρήγορα. Τα βασικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά του Poligel είναι: 

  • Άοσμο 
  • Παχύρευστη σύνθεση χωρίς να «τρέχει» στα επωνύχια 
  • Μεγάλη διάρκεια 
  • Ανθεκτικό  
  • Εύκολο και flexible στην εφαρμογή 
  • Διαλύεται στο ασετόν 
  • Πολυμερίζεται σε λάμπα UV & LED  
  • Ιδανικό για αρχάριους κι επαγγελματίες 

Ποιες αποχρώσεις θα βρω στην CLARESA; 

Επειδή στην CLARESA λατρεύουμε τα nail arts, τα funky σχέδια και τον κόσμο της ονυχοπλαστικής γενικότερα, δημιουργήσαμε τρεις ξεχωριστές αποχρώσεις Poligel για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε γούστο. 

 

Poli Gel LATTE 

Μοναδική μπεζ-ροζ απόχρωση, Poli Gel Latte, για μανικιούρ με μεγάλη αντοχή στο μήκος που επιθυμείς εύκολα, γρήγορα και φυσικά με την αξιοπιστία της CLARESA. 

 

 Poli Gel PEACH 

Το Poli Gel Peach, σε υπέροχη ροδακινί απόχρωση, είναι ιδανικό ως βάση για πολύχρωμα και ζωηρά nail arts, αλλά και για μεμονωμένη εφαρμογή. Επίσης μη ξεχνάς, ότι φέτος η χρονιά ανήκει στο ροδακινί! 

 

Poli Gel PINK 

Ντελικάτο και γλυκό ροζ, το Poli Gel Pink, είναι ιδανικό για τις πιο δυνατές εμφανίσεις. αποτελώντας εξαιρετική βάση, ενώ μπορεί να «σταθεί» ακόμα και μόνο του για ένα πιο ανάλαφρο κι απαλό αποτέλεσμα.  

  

 

Τώρα που πήρες μία ιδέα του τι σημαίνει Poligel δεν έχεις παρά να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις ποια απόχρωση ταιριάζει σε εσένα, απολαμβάνοντας ένα άρτιο και εξεζητημένο αποτέλεσμα στα νύχια σου, που θα κάνει τη διαφορά!