Πρωτοχρονιάτικο mani 2024: Ιδέες για το πιο glamorous μανικιούρ

Πρωτοχρονιάτικο mani 2024: Ιδέες για το πιο glamorous μανικιούρ

Η νέα χρονιά κοντοζυγώνει και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για όλα τα νέα και ξεχωριστά πράγματα που έρχονται με το νέο έτος! Φοράμε τα καλά μας, το πιο γιορτινό μας μανικιούρ και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2024 με θέρμη, ανυπομονησία και ενθουσιασμό. Τι λέτε, πάμε να δούμε μερικά Πρωτοχρονιάτικα μανικιούρ για το φετινό ρεβεγιόν; 

Αστερόσκονη παντού! 

Η Πρωτοχρονιά θέλει λάμψη και φως κι επειδή συμβαδίζουμε και με τα πιο hot nail trends, διαλέγουμε ένα clean mani με μία μικρή δόση αστερόσκονης, που θα αναβαθμίσει το ημιμόνιμό μας. Φροντίζουμε τη βάση μας, με την κατάλληλη rubber base, ιδανικά αυτή στην απόχρωση Rubber BASE 18, με ασημί μικρόκοκκους και κλειδώνουμε το αποτέλεσμά μας με το no wipe  top Glitter Blue, που περιλαμβάνει μπλε ιριδίζοντα μικροσωματίδια.  

 

 

Christmas magic 

Η μαγεία των Χριστουγέννων και της ερχόμενης νέας χρονιάς κρύβεται στα απλά πράγματα, όπως για παράδειγμα σε ένα καλοπροσεγμένο ημιμόνιμο μανικιούρ. Αν τώρα είσαι από εκείνα τα άτομα που δεν συμβιβάζονται με τίποτα άλλο παρά ένα extra αποτέλεσμα, εμείς σού προτείνουμε στο φετινό ρεβεγιόν να τολμήσεις nail arts με spider gel, που σίγουρα θα συζητηθούν! Σου προτείνουμε να κινηθείς σε ψυχρούς τόνους, όπως η απόχρωση FROSTY MORNING 4 και να παίξεις με το spider gel WHITE, κάνοντας γεωμετρικά ή γραμμικά σχέδια κατά μήκος του νυχιού. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει! 

 

 

 

Merry and Red 

Εντάξει, Πρωτοχρονιά δίχως κάτι κόκκινο, το ξέρουμε, δε γίνεται γι’ αυτό και σού προτείνουμε την απόχρωση SPARKLE 7 στο πιο κατακόκκινo και γκλιτερωτό χρώμα που έχεις δει ποτέ! Εορταστικό, λαμπερό και γεμάτο πάθος, θα χαρίσει στο Πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ σου την αίγλη που του αρμόζει! Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!  

 

 

 

Sweet Happy New Year 

Και για σένα που είσαι pink lover και δε μπορείς να αποχωριστείς το παραμυθένιο ροζ μανικιούρ σου, μην ανησυχείς, έχουμε τη λύση! Λαχταριστή ροζ απόχρωση με πλούσιο glitter, ιδανικό για τον εορτασμό της νέας χρονιάς! Είτε σε nail art, είτε μόνο του σε όλο το νύχι, είναι σίγουρο πως με το ημιμόνιμο βερνίκι FULL GLITTER 4 θα αποκτήσεις το πιο παραμυθένιο mani της χρονιάς! Και με άριστη διάρκεια έως και 3 εβδομάδες. Τέλειο;! 

 

Η νέα χρονιά πλησιάζει και μαζί της φέρνει 2024 ευχές για ένα έτος γεμάτο υγεία, αγάπη και πολλή δημιουργικότητα! Φρόντισε να βάλεις τα γιορτινά σου, να απολαύσεις τους ανθρώπους σου και να ετοιμάσεις το πιο εορταστικό mani που θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη και θα σε ομορφύνει μέσα κι έξω! Εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε: 

Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά με Υγεία, Τύχη και Αγάπη!!!