Καλοκαιρινές προτάσεις για το πιο summerish μανικιούρ

Καλοκαιρινές προτάσεις για το πιο summerish μανικιούρ

Το καλοκαιράκι έφτασε και οι ακρογιαλιές σε περιμένουν για βουτιές, cocktail parties και ξέγνοιαστα ηλιοβασιλέματα. Αν έχεις βρει προορισμό, έχεις κλείσει και τα εισιτήρια των καλοκαιρινών διακοπών σου, τι άλλο απομένει; Να επιλέξεις το πιο hot ημιμόνιμο μανικιούρ για το φετινό καλοκαίρι. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που ετοιμάσαμε ειδικά για σένα; 

“40 βαθμοί λιώνει το κορμί” 

Καλοκαίρι δίχως κόκκινη απόχρωση ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ψύχραιμα το λέμε. Τολμηρό, γοητευτικό και απίστευτα ταιριαστό με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Για φέτος προτείνουμε να κινηθείς σε φλούο ρυθμούς με έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια όπως η απόχρωση FLUO 4 που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη και θα βάλει φωτιά στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. 

  

Εκκεντρικό κίτρινο 

Το καλοκαίρι θέλει τόλμη και κεφάτα χρώματα που πάνε πακέτο με τον λαμπερό ήλιο, την ανεβασμένη διάθεση και τις καυτές θερμοκρασίες. Γι’ αυτό, επίλεξε να δημιουργήσεις το πιο εκκεντρικό mani σε μία πλούσια κίτρινη απόχρωση, είτε καλύπτοντας όλη τη φυσική πλάκα του νυχιού, είτε σχεδιάζοντας γλυκά nail designs όπως ήλιους, μαργαρίτες κτλ.  

 

Γαλάζια θάλασσα 

Σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, η γαλάζια θάλασσα που με την αλμύρα και τον ήχο των κυμάτων της, ταξιδεύει το μυαλό και τις αισθήσεις. Έτσι πρέπει να είναι κι ένα σωστό ημιμόνιμο. Μαγευτικό! Επίλεξε να δημιουργήσεις μία φυσικά ενισχυμένη  βάση με το Builder Gel SOFT&EASY  στην απόχρωση NATURAL, που θα κρατήσει τα νύχια σου στο σχήμα που θες και θα καμουφλάρει και τυχόν ατέλειες, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ολόκληρο το καλοκαίρι. Και για να ολοκληρώσεις το ατελείωτο γαλάζιο της θάλασσας διάλεξε την LOLLIPOP 7 που θα σε ταξιδέψει στα πιο εξωτικά μέρη. 

 

 

It's cocktail time! 

Καλοκαίρι δίχως cocktails εε δε γίνεται! Δροσερά, απολαυστικά και γεμάτα χρώμα σαν το ημιμόνιμο μανικιούρ σου που θα συμπληρώσει τις λαμπερές εμφανίσεις σου. Κι επειδή το πιο κλοκαιρινό cocktail όλων των εποχών είναι το λατρεμένο Mojito, κινήσου στους ρυθμούς του πράσινου με έξτρα ένταση και διάρκεια με το JELLY GREEN 5 και θα μας θυμηθείς. Cheers!  

 

Το γαμήλιο mani 

Καλοκαιράκι θα πει γάμοι, βαφτίσεις και πολύ γιορτινά events στα οποία πρέπει να λάμπεις από την κορυφή έως τα...νύχια. Είτε είσαι η πρωταγωνίστρια του event, είτε επισκέπτρια, σού έχουμε την πιο glam απόχρωση για το mani σου. Διακριτική κι αστραφτερή με ψιλό glitter, η CELEBRATION 8 είναι αυτό που ζητάς. Μπορείς να πάρεις μερικές ακόμα νυφικές ιδέες για το τέλειο μανικιούρ εδώ.

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι διακοπές κοντοζυγώνουν. Μην αφήσεις το μανικιούρ σου στην τύχη και προτίμησε να παίξεις με τα χρώματα, να πειραματιστείς με τα σχέδια και να βγεις για λίγο “έξω από τα νερά σου”. Άλλωστε καλοκαιράκι δίχως χρώμα, δεν έχει νοστιμιά. Εσύ, τι θα επιλέξεις;