Summer pedicure: Ανακάλυψε τις τάσεις για το καλοκαίρι 2023

Summer pedicure: Ανακάλυψε τις τάσεις για το καλοκαίρι 2023

Η θερμοκρασία ανέβηκε για τα καλά και ήρθε η ώρα να επιμεληθούμε, μαζί με τα νύχια των χεριών, και τα νύχια των ποδιών μας, αναδεικνύοντας τα υπέρκομψα πέδιλά μας και τα αναπαυτικά σανδάλια που συνοδεύουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Κάθισε αναπαυτικά κι έλα να δούμε παρέα τις τάσεις του pedicure για το φετινό καλοκαίρι. 

Η απλότητα είναι το παν 

Όπως έχεις καταλάβει φέτος κυριαρχούν οι καθαρές γραμμές και η “clean girl” αισθητική, που θέλει απαλές, nude αποχρώσεις και καλοσχηματισμένα νύχια για ένα pedicure που φωνάζει υγεία, κομψότητα και λεπτεπίλεπτη φινέτσα. Παίξε με τις nude αποχρώσεις όπως η PERFECT NUDE 5 και δώσε στο pedicure σου την πιο “clean” αισθητική, που θα δώσει μάκρος στα δάχτυλά σου και θα σε συνοδεύει παντού.  

 

 

 

Nail it with pastel 

Οι pastel αποχρώσεις είναι must για το καλοκαίρι του 2023 κι εννοείται επιβάλλεται να τις εντάξεις και στο pedicure σου για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Κι επειδή το καλοκαίρι θέλει χρώμα και τσαχπινιά, μη διστάσεις να επιλέξεις μία pastel λαχανί απόχρωση, όπως η MARSHMALLOW 2 που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κάνει την διαφορά. 

 

 

 

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά  

Τι κάνει το καλοκαίρι να ξεχωρίζει; Μα φυσικά τα απολαυστικά ηλιοβασιλέματα στην ακρογιαλιά και τα πλούσια μεταξένια χρώματα του ουρανού, καθώς δύει ο ήλιος. Τώρα, μπορείς να έχεις το ηλιοβασίλεμα κάθε στιγμή μαζί σου, είτε είσαι στο γραφείο, είτε σε κάποιο νησιώτικο σοκάκι, επιλέγοντας την απόχρωση JELLY ORANGE σε ένα λαχταριστό πορτοκαλί που θα σού χαρίσει το τέλειο pedicure.  

 

 

Pedicure με γερή...βάση 

Κι επειδή το καλοκαίρι θέλουμε ξεγνοιασιά και λιγότερα άγχη, δε ξεχνάμε να χρησιμοποιήσουμε την ιδανική βάση που θα δώσει γερό κράτημα στο νύχι και θα κάνει το ημιμόνιμο pedicure να κρατήσει για μεγαλύτερο διάστημα. Επίλεξε την Base UV/LED που είναι ιδανική ακόμα και για τα κοντά νύχια των ποδιών και χάρη στο διάφανο χρώμα της μπορείς να εφαρμόσεις ό,τι χρώμα θέλεις από πάνω.  

 

 

*Extra Tip! 

Όποια απόχρωση κι αν διαλέξεις φρόντισε να “σφραγίσεις” το χρώμα του pedicure σου με ένα γερό top coat που δεν κιτρινίζει από τις ακτίνες του ήλιου και χαρίζει διαμαντένια λάμψη, όπως το Top Diamond No Wipe. 

Απόλαυσε το φετινό καλοκαίρι και βρες την απόχρωση που σού ταιριάζει από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της CLARESA. Παίξε με τα χρώματα και δώσε στα νύχια των ποδιών σου τη λάμψη και την περιποίηση που τούς αξίζει. Girls just wanna have sun!