Cocktailnails: Προτάσεις για μεθυστικό μανικιούρ φέτος το καλοκαίρι

Cocktailnails: Προτάσεις για μεθυστικό μανικιούρ φέτος το καλοκαίρι

Και ποιος δε λατρεύει τα δροσερά cocktails που γεμίζουν τα καλοκαιρινά βράδια με αρώματα και ατελείωτες ιστορίες για το επόμενο πρωί; Επειδή η απάντηση είναι προφανής, σού έχουμε μερικές δροσερές και άκρως εξωτικές προτάσεις για να συνδυάσεις τις καλοκαιρινές σου τσάρκες με τα πιο εντυπωσιακά cocktail nails. Τι λες, πάμε να ξεκινήσουμε;  

Κάτω από το ηλιοβασίλεμα 

Είναι εκείνη η ώρα της ημέρας που μετά το απογευματινό μπάνιο στην παραλία, εύχεσαι να είχες ένα δροσερό ποτάκι όσο ο Ήλιος δύει κι ο ουρανός παίζει με τις κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Αν πάλι το απόγευμά σου σε βρίσκει στην πόλη, μη σκας! Ζωντάνεψε το ηλιοβασίλεμα στα νύχια σου με ένα εντυπωσιακό ombre nail look σε κόκκινη και πορτοκαλί απόχρωση, όπως η FLUO 3 και η FLUO 4. 

 

Εικόνα 1: @nails_werczi 

When life gives you limes, squeeze them in your cocktail 

Κοινώς, πάντα σε ένα σωστό cocktail χρειάζεται μια μικρή φέτα lime για έξτρα άρωμα και δροσερό τελείωμα. Αυτό ακριβώς χρειάζονται και τα νύχια σου, μία απόχρωση σε έντονο κίτρινο-λαχανί που ανεβάζει τον πήχη στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου. Παίξε με την πιο μοδάτη τάση του καλοκαιριού που ακούει στο όνομα «Γαλλικό με χρώμα», προσθέτοντας την SUMMER STORIES 3 στις άκρες των νυχιών σου, αφού έχεις τοποθετήσει πρώτα την ιδανική βάση. 

 

Εικόνα 2: @olu_olka_ 

Let’s go viral 

Κάθε μανικιούρ που σέβεται τον εαυτό του πρωταγωνιστεί στα καλοκαιρινά stories του Instagram και συμβαδίζει με τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Έτσι και το δικό σου mani αντλεί την έμπνευσή του από την ιέρεια του μανικιούρ Hailey Bieber και την ζωηρή κίτρινη απόχρωση που έχει υιοθετήσει για φέτος το καλοκαίρι. Εμείς, σου προτείνουμε να πειραματιστείς με NEON 3 για ένα έντονο και πετυχημένο αποτέλεσμα. Τα stories σου θα πάρουν φωτιά! 

 

Cocktail glitter 

Βάλε φωτιά στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και κλέψε τις εντυπώσεις με ένα αστραφτερό κι απόλυτα μοδάτο mani με glossy υφή. Το καλοκαίρι θέλει καθαρά και ταυτόχρονα λαμπερά nail looks που ακτινοβολούν φρεσκάδα και ανεμελιά. Αν είσαι από τους τύπους που τούς αρέσει το μυστήριο κι εκφράζονται μέσα από λιτά, αλλά και κομψά ταυτόχρονα νύχια, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την απόχρωση #LIPGLOSSNAILS 01 που θα χαρίσει το πιο glossy τελείωμα στο μανικιούρ σου και θα σε συντροφεύει παντού. Άσε που ταιριάζει γάντι με τα new age cocktail με βρώσιμο glitter. Εσύ, το ήξερες;  

 

 

 

Όποιο cocktail mani κι αν κάνεις και όποιο ημιμόνιμο χρώμα κι αν επιλέξεις, φρόντισε να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι σου και να το γεμίσεις ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές, παρέα με το πιο στυλάτο μανικιούρ. Τόλμησε να προσθέσεις ζωηρά χρώματα, neon και fluo αποχρώσεις και άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει στους πιο hot κι exotic προορισμούς. Cheers!