3+1 μύθοι για το ημιμόνιμο μανικιούρ

3+1 μύθοι για το ημιμόνιμο μανικιούρ

Είναι γνωστό πως το μανικιούρ αποτελεί μια άκρως απολαυστική και ξεκουραστική, ιδίως στις υπηρεσίες pedicure, διαδικασία που ομορφαίνει τα άκρα και χαρίζει αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, πολλές φορές οι διάφοροι μύθοι και οι προκαταλήψεις γύρω από το ημιμόνιμο, προκαλούν άλλοτε σύγχυση κι άλλοτε δυσπιστία και τελικά αποφεύγουμε να εμπιστευτούμε τους ειδικούς. Πάμε όμως να γνωρίσουμε και να καταρρίψουμε τους 4 πιο βασικούς μύθους γύρω από το ημιμόνιμο μανικιούρ; 

Μύθος #1: Το ημιμόνιμο καταστρέφει τα νύχια  

Η πιο κοινή αντίληψη γύρω από το ημιμόνιμο είναι πως καταστρέφει τα νύχια και τα κάνει αδύναμα και πολύ εύθραυστα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς δεν ευθύνεται το ημιμόνιμο υλικό για τις όποιες φθορές, αλλά ο τρόπος αφαίρεσής του και ο/η επαγγελματίας που θα το αφαιρέσει. Γι’ αυτό, προτίμησε να χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη κεραμική φρέζα, όπως η Κεραμική F, που δε θα τραυματίσει το νύχι και θα αφαιρέσει αποτελεσματικά και γρήγορα το ημιμόνιμο υλικό.  

 

 

Μύθος #2: Το ημιμόνιμο μανικιούρ κρατάει μόνο 2 εβδομάδες 

Ακόμα ένας μύθος έρχεται να καταρριφθεί, καθώς πολλές φορές ακούμε πως το ημιμόνιμο μανικιούρ σε 2 εβδομάδες θα έχει φύγει και δεν αξίζει να το επιχειρήσει κανείς. Και σε αυτήν την περίπτωση, παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα του υλικού, καθώς και η προετοιμασία της φυσικής πλάκας του νυχιού που θα υποδεχθεί το ημιμόνιμο υλικό. Αν το νύχι δεν προετοιμαστεί σωστά και το υλικό δεν πολυμεριστεί στους σωστούς χρόνους, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Για ημιμόνιμο με διάρκεια και χρώμα μεγάλης απόδοσης, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς την CLARESA και να ανακαλύψεις τις αμέτρητες χρωματικές επιλογές της. Εμείς για την καλοκαιρινή περίοδο προτείνουμε να κινηθείς σε έντονους και παιχνιδιάρικους ρυθμούς, όπως αυτοί της συλλογής FLUO. 

 

 

Μύθος #3: Δεν εφαρμόζεται ημιμόνιμο στα αδύναμα νύχια 

Πόσες φορές δεν έχετε απογοητευτεί όταν κάποιος σας είπε πως επειδή τα νύχια σας είναι λίγο παραπάνω ευαίσθητα ή και αδύναμα δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα περιποιημένο κι όμορφο ημιμόνιμο μανικιούρ; Κι επειδή κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον καλύτερο σύντροφό σου στο μανικιούρ που λέγεται Rubber Base. Οι βάσεις αυτές είναι φτιαγμένες από καουτσούκ και είναι κατάλληλες για αδύναμα νύχια που σπάνε, ενώ ταυτόχρονα εξομαλύνουν τις ατέλειες κι επιμηκύνουν έως και 1cm το νύχι. Παρέχουν ημιδιαφανή κάλυψη και χαρίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Μπορείς να διαλέξεις μέσα από την τεράστια γκάμα της CLARESA την Rubber Base που ταιριάζει στα γούστα σου και την αισθητική σου.  

 

 

Μύθος #4: Κόβοντας τα πετσάκια αυτά «αγριεύουν» 

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα καθαρά και περιποιημένα άκρα χωρίς ενοχλητικά πετσάκια κι επωνύχια; Η αφαίρεσή τους είναι το Α και το Ω σε μία ολοκληρωμένη υπηρεσία μανικιούρ και γίνεται με κατάλληλα εργαλεία και στον κατάλληλο βαθμό. Τα πετσάκια προστατεύουν τα νύχια από τυχόν βακτήρια για αυτό και δεν πρέπει να αφαιρούνται σε υπερβολικό σημείο. Αντιθέτως, κόβονται μόνο όσα περισσεύουν, αφού έχει προετοιμαστεί κατάλληλα πρώτα η επιδερμίδα. Για την καλύτερη φροντίδα των επωνυχίων σου, μπορείς πάντα να χρησιμοποιείς το θρεπτικό Claresa Honey Butter που ενυδατώνει κι αναπλάθει την επιδερμίδα γύρω από τα επωνύχια, ώστε την επόμενη φορά, να μη χρειαστεί να σε παιδέψει η αφαίρεσή τους. 

 

 

Επειδή οι πληροφορίες είναι πολλές και οι γνώμες ακόμα περισσότερες, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τους ειδικούς και να χρησιμοποιείς εγκεκριμένα και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, που συμμορφώνονται με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα. Το μανικιούρ είναι μια διαδικασία που χαρίζει ομορφιά, περιποίηση και όμορφα συναισθήματα που ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση. Μην αφήνεις λοιπόν μερικούς μύθους να χαλάνε την nail αισθητική σου. Αφέσου στα χέρια της CLARESA και κάνε το ημιμόνιμο μανικιούρ σου το πιο fun παιχνίδι.