Ιδέες για μανικιούρ στο πρώτο ραντεβού

Ιδέες για μανικιούρ στο πρώτο ραντεβού

Λίγο το καλοκαιράκι, λίγο η θάλασσα, λίγο ο ερωτισμός που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, να σου και ήρθε το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού με το άτομο που έκλεψε την καρδιά σου. Τα πρώτα ραντεβού είναι γεμάτα αγωνία και σίγουρα θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Έπειτα από πολύωρα meetings με τις κολλητές, ακατάπαυστο scroll στο Internet για ιδέες και outfits, ήρθε η ώρα να εστιάσεις στο κατάλληλο μανικιούρ που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Πάμε να ανακαλύψουμε παρέα μερικές από τις προτάσεις της CLARESA για νύχια στο πρώτο ραντεβού; Φύγαμε! 

French kiss 
Εντάξει, τα λόγια περισσεύουν στη θέα ενός προσεγμένου και γουστόζικου Γαλλικού μανικιούρ. Είναι φινετσάτο, διαχρονικό και δίνει μια αίσθηση αίγλης από άλλη εποχή που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Διάλεξε την κατάλληλη βάση που θα δυναμώσει το νύχι και θα καμουφλάρει τυχόν ατέλειες όπως η Base ULTRA UV/LED κι ολοκλήρωσε με ένα ημιδιαφανές λευκό όπως το CELEBRATION 1. Μπορείς πάντα να κάνεις την ανατροπή, προσθέτοντας και λίγο χρώμα στις άκρες των νυχιών σου, για ένα πιο παιχνιδιάρικο τελείωμα. 

 

 

It's coral time 

Το καλοκαίρι κι ο έρωτας θέλουν χρώμα, θέρμη και δυναμισμό. Αν έπρεπε να διαλέξουμε μία απόχρωση που να τα συμβολίζει όλα αυτά, η απάντηση είναι μονόδρομος. Ζεστό και πολλά υποσχόμενο κοραλλί που σηματοδοτεί το καλοκαίρι και ταιριάζει άψογα με το ηλιοκαμένο μας δέρμα. Ανακάλυψε όλη τη νέα συλλογή CORAL από την CLARESA και διάλεξε την απόχρωση που θα κλέψει καρδιές. Εμείς, σού προτείνουμε ανεπιφύλακτα την CORAL 2 για ένα σαγηνευτικό κοραλλί τελείωμα. Εσύ, ποια διαλέγεις;  

 

 

Λιωμένο παγωτό 

Ποιος είπε ότι ένα καλοκαιρινό first date δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα όμορφο καφέ παρέα με ένα απολαυστικό παγωτό; Βέβαια, ένα είναι σίγουρο πως η hot ατμόσφαιρα θα το κάνει να λιώσει αμέσως, όμως μπορείς πάντα να κρατήσεις τη δροσιά του αποτυπωμένη στα νύχια σου με την απόλυτη τάση στα χρώματα για φέτος, που είναι αυτό το γοητευτικό λιλά. Φυσικά, μιλάμε για την απόχρωση ICE CREAM 2. Όνομα και πράγμα! 

 

 

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς 

Επειδή ο έρωτας και το πάθος θέλουν τόλμη και αποφασιστικότητα και το καλοκαίρι όσο να πεις κάνει την ατμόσφαιρα λίγο πιο ηλεκτρισμένη, δεν έχεις παρά να ρισκάρεις και να επιλέξεις μία εκτυφλωτική κόκκινη απόχρωση που θα σαγηνεύσει. Το κόκκινο χρώμα της φωτιάς είναι διαχρονικό, κλασσικό και προσδίδει αυτοπεποίθηση, που αναμφίβολα θέλεις να κάνει μπαμ στο πρώτο ραντεβού. Διάλεξε την απόχρωση RED 406 και το βλέμμα του παρτενέρ σου δε θα ξεκολλάει από πάνω σου. Μπορείς πάντα να δημιουργήσεις και μικρά nail art που θα δώσουν μία έξτρα χρωματιστή πινελιά στο mani σου. 

 

 

*Extra tip! 

Επειδή η σωστή προετοιμασία είναι το παν για ένα αψεγάδιαστο καλοκαιρνό first date mani μην παραλείψεις τη σωστή ενυδάτωση των νυχιών σου και της τριγύρω επιδερμίδας. Φρόντισε δύο ημέρες πριν να ξεκινήσεις την nail routine σου με θρεπτικά hand butter και λαδάκια για τα επωνύχια, ώστε να αποκτήσεις ενυδατωμένα χέρια κι απαλό, βελούδινο άγγιγμα. Και για περισσότερες συμβουλές για τη σωστή φροντίδα κι ενυδάτωση των νυχιών σου, ρίξε μια ματιά εδώ. 

 

 

Δημιούργησε το κατάλληλο mani για το πρώτο ραντεβού του καλοκαιριού κι αφέσου στη μαγεία του έρωτα κάτω από το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα. Όποια απόχρωση κι αν επιλέξεις, να είσαι ο εαυτός σου και να απολαύσεις τόσο τα υπέροχα νύχια σου, όσο και την υπέροχη αυτή στιγμή!