Rubber base: Ο απόλυτος οδηγός για τις βάσεις που θα λατρέψεις

Rubber base: Ο απόλυτος οδηγός για τις βάσεις που θα λατρέψεις

Σίγουρα κάποια στιγμή θα άκουσες τον όρο rubber base, είτε είσαι επαγγελματίας του κλάδου, είτε απλά λάτρης του ημιμόνιμου μανικιούρ. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τι ακριβώς είναι η rubber base, ποια τα οφέλη της και φυσικά να σε βγάλουμε από την περιέργεια που σίγουρα σε έχει φάει τόσο καιρό. Αν θέλεις να εξερευνήσεις το άκρως απαραίτητο υλικό για ένα άψογο κι ομοιόμορφο μανικιούρ, απλά συνέχισε να διαβάζεις. 

Τι είναι η rubber base 

Αρχικά, να σου πούμε πως η rubber base πρόκειται για μία ξεχωριστή, παχύρευστη βάση από καουτσούκ που προορίζεται για αδύναμα νύχια που σπάνε και δυσκολεύονται να διατηρήσουν το ημιμόνιμο υλικό. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει φυσικά το νύχι, να το επιμηκύνει έως και 1cm και βεβαίως για να εξαλείψει τυχόν ατέλειες. Είναι αυτοεπιπεδούμενη που σημαίνει ότι η διαδικασια εφαρμογής της γίνεται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από ό,τι συνήθως, ενώ χαρακτηρίζεται για τη μεγάλη αντοχή και τη διάρκειά της. 



 

Πως χρησιμοποιείται η rubber base 

Η rubber base χρησιμοποιείται όπως μία κλασσική βάση κι εφαρμόζεται πριν από το ημιμόνιμο βερνίκι, το gel ή το acrylgel. Για ένα πιο φυσικό look μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της, καθώς χάρη στην πλούσια γκάμα αποχρώσεων της CLARESA μπορεί να επιλέξει κανείς το χρώμα της rubber base που επιθυμεί και με ένα μόνο top να δώσει στα αδύναμα νύχια την χαμένη ελαστικότητά τους αλλά και υγιή και δυνατή όψη που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Αποτελεί επίσης εξαιρετική βάση για δημιουργικά κι άκρως εντυπωσιακά Γαλλικά μανικιούρ.  

 
 

Ποια απόχρωση να διαλέξω 

Στην CLARESA θα βρει κανείς μία τεράστια γκάμα από rubber base τόσο σε μονόχρωμους όσο και σε γκλιτερωτούς τόνους. Ημιδιαφανής κάλυψη που διαρκεί και προσδίδει ένα φυσικό κι υγιές αποτέλεσμα στο φθαρμένο κι αδύναμο νύχι, που σίγουρα θα λατρέψεις. Είσαι ένα μόνο κλικ μακριά για να εξερευνήσεις τον μοναδικό κόσμο των rubber base και των απίστευτων πολλών δυνατοτήτων που έχουν να σου προσφέρουν. Ανακάλυψε όλη την συλλογή από rubber base της CLARESA εδώ.