«Renaissance: A Film by Beyoncé»: Τα top nail looks που ξεχωρίσαμε στην λαμπερή πρεμιέρα

«Renaissance: A Film by Beyoncé»: Τα top nail looks που ξεχωρίσαμε στην λαμπερή πρεμιέρα

Πριν λίγες ημέρες η ταινία της Beyoncé είχε την επίσημη πρεμιέρα της, με πολλούς αστέρες της καλλιτεχνικής βιομηχανίας να δίνουν το παρόν. Λαμπερές παρουσίες, extravagant εμφανίσεις και πολλά άλλα ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του Μπέβερλι Χιλς. Εμείς, σκανάροντας μία μία τις glamorous εμφανίσεις της βραδιάς, συλλέξαμε τις πιο hot τάσεις για τα νύχια, που επέλεξαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της διάσημης σταρ. Κάθισε αναπαυτικά κι έλα να τις δούμε παρέα. 

Beyoncé 

Φυσικά δε γίνεται να μη ξεκινήσουμε από την οικοδέσποινα της λαμπερής βραδιάς, που ξεχώρισε με τα stylish looks της. Ωστόσο, η ίδια επέλεξε να κινηθεί σε πιο nude αποχρώσεις, που μακραίνουν τα δάχτυλα και είναι η πιο διαχρονική επιλογή σε επίσημες και μη εμφανίσεις. Εμείς, λατρεύουμε την απόχρωση NUDE 106 και ιδιαίτερα όταν τοποθετείται σε χτιστά, μακριά νύχια για μεγαλύτερη ένταση. 

Taylor Swift 

Η κορυφαία pop τραγουδίστρια της γενιάς της δε γινόταν να λείπει από την μεγάλη αυτή βραδιά, αφού πέραν από συνάδελφοι, είναι και πολύ καλές φίλες με την Beyoncé. Η ίδια, προτίμησε ένα full silver mani που το σέταρε με το αντίστοιχο ασημί φόρεμά της. Το ασημί χρώμα αναμφίβολα μας βάζει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, ενώ δίνει και μια νότα party σε κάθε nail look. Μπορείς να το πετύχεις κι εσύ με την απόχρωση FULL GLITTER 1 από την CLARESA. 

 

Munroe Bergdorf 

Το μοντέλο και ακτιβίστρια Munroe Bergdorf σέταρε την ασημί τουαλέτα της με ένα άκρως rock μανικιούρ σε μαύρη απόχρωση. Για την περίσταση, διάλεξε μακρύ μήκος στα νύχια της, τονίζοντας το έντονο μαύρο χρώμα και δίνοντας έναν πιο aggressive τόνο στην εμφάνισή της. Απόλαυσε κι εσύ το mani της Munroe με το ημιμόνιμο best seller βερνίκι της CLARESA, BLACK 900.

  

Lori Harvey

Η Αμερικανίδα μοντέλο κι επιχειρηματίας Lori Harvey έκανε μία total black εμφάνιση σε vintage ρυθμούς, ενώ για τα νύχια της επέλεξε ένα κλασσικό french mani, σε κλασσικό square σχήμα. Για ένα φινετσάτο γαλλικό μανικιούρ δεν έχεις παρά να επιλέξεις το απόλυτο Builder Gel Extra White για να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα το χτιστό γαλλικό μανικιούρ που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. 

 

Οι εμφανίσεις πολλές και τα nail looks ακόμα περισσότερα, γι’ αυτό κι εμείς στην CLARESA έχουμε πάνω από 300 αποχρώσεις, ώστε να διαλέξεις εκείνη που θα σε κάνει μία πραγματική σταρ! Τόλμησε να δημιουργήσεις τα σχέδια που σού αρέσουν και που θα σε κάνουν να αισθανθείς πιο όμορφα από ποτέ!