Grammy 2023: The best nail manicure

Grammy 2023: The best nail manicure

Η βραδιά από τα βραβεία Grammy 2023 ήταν μαγική και όσοι παρευρέθηκαν εκεί δεν ήξεραν που να πρωτοκοιτάξουν. Όμορφα look που θύμιζαν την μοντέρνα πλευρά της μόδας που μπορούσαν να σε σαγηνεύσουν στο λεπτό. Μην ανησυχείς δεν είναι πολύ αργά για να ενημερωθείς για όσα συνέβησαν εκεί. Πρωταγωνιστής της βραδιάς; Τα υπερπαραγωγής nail art των famous καλεσμένων που περπάτησαν  στο κόκκινο χαλί, αλλά και που ήταν καλεσμένοι σε αυτήν την βραδιά.

Megan Fox

Πηγή: Λέστερ Κοέν/Getty Εικόνες 

 

Η Megan Fox έκλεψε τις εντυπώσεις με το σετ καρφιών από λευκό χρυσό και το διαμάντι 14 καρατιών που διαθέτει σταυρούς από 150 ευαίσθητα λευκά διαμάντια. Το σετ σχεδιάστηκε από την Τζίλιαν Σασόν, ιδρύτρια και διευθύντρια δημιουργικού της Marrow Fine Jewelry, και την Μπρίτνεϊ Μπόις, διάσημη καλλιτέχνιδα νυχιών και ιδρύτρια της Nails of LA. 

Lizzo 

Πηγή:Instagram/@eriishizu 

 

Πρωτοποριακό θα λέγαμε το μανικιούρ της Lizzo η οποία επέλεξε floral νύχια για τα Grammy 2023. Όταν μιλάμε για την τραγουδίστρια καταλαβαίνουμε πως δεν θα μπορούσε να μην κάνει έναν συνδυασμό με την πορτοκαλί απόχρωση των νυχιών της και το φόρεμα της. 

 

Jennifer Lopez

πηγή:Instagram/@tombachik 

 

Η Jennifer Lopez έκανε τον απόλυτο συνδυασμό που σίγουρα ζήλεψες διότι με μινιμαλιστικό τρόπο ανέδειξε την δημιουργία του μανικιούρ της από τον καλλιτέχνη νυχιών Tom Bachik. Η μάνη της είναι μια κομψή εκδοχή της τάσης των νυχιών lip gloss και σχέδια από μικρά καρφία  όπως και στο φόρεμα της, Gucci. 

 

Taylor Swift 

Πηγή:Jon Kopaloff 

 

Η τραγουδίστρια, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερου μουσικού βίντεο για το All Too Well: The Short Film, επέλεξε ένα μπλε μανικιούρ το οποία το συνδύασε με τη φούστα και το τοπ του Roberto Cavalli. 

 

Cardi B 

πηγή:Neilson Barnard/Getty Images 

 

Η Gardi B ράπερ λατρεύει τα εντυπωσιακά σκούρα χρώματα όπως και μας το απέδειξε στα Grammy 2023. Συνδύασε τέλεια το mani της με το ηλεκτρίκ μπλε φόρεμα της με κουκούλα από τον Ινδό σχεδιαστή μόδας Gaurav Gupta.  

Οι star διέπρεψαν για ακόμη μία φορά. Περιμένουμε ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, έως τότε δοκίμασε και εσύ τις δημιουργίες τους αν είσαι τόσο τολμηρή.