Spring nails: Οι pastel αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023

Spring nails: Οι pastel αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023

Spring is here λοιπόν, κάποιοι τρέχουν να κρυφτούν από τις αλλεργίες που θα τους κατακλίσουν και άλλοι ανυπομονούν για τις βόλτες που θα ακολουθήσουν τις ηλιόλουστες ημέρες. Η στιγμή των πολύχρωμων ρούχων και των crazy συνδυασμών στην εμφάνιση σου είναι τώρα. Τα ρούχα με natural αποχρώσεις που συνδυάζονται με την happy διάθεσή σου δεν μπορούν να μην αντικατοπτρίζονται στα nail art σου. Σου έχουμε τόσες επιλογές για τα ανοιξιάτικα χρώματα του 2023 που οι nail artist δεν θα προλαβαίνουν από τις γρήγορες αλλαγές σου ώσπου να τις δοκιμάσεις όλες.

Ξεκίνα να σκρολάρεις και μην χάνεις άλλο χρόνο έτσι ώστε οι φαντασιώσεις που έχεις κάνει για το επόμενο manicure σου να γίνουν πραγματικότητα εύκολα και δημιουργικά!

 

PINK 505

Απαλό παστέλ σομόν με ροδακινί και ροζ τόνους. Μια απόχρωση που δεν μπορείς να αντισταθείς με τον ιδιαίτερο τόνο χρώματος που θυμίζει μικρά καραμελάκια. Θες να δοκιμάσεις;

LOLLIPOP 1

Την ψάχνεις καιρό; Επιτέλους σου έχουμε την λύση! Η πολύ γλυκιά, ξασπρισμένη παστέλ βερικοκί απόχρωση που αναζητάς υπάρχει και είναι ακριβώς αυτό που θές!

BLUE 701

 

Όλοι αγαπάμε τα τζίν και έχουμε έστω κι ένα στην ντουλάπα μας, σίγουρα και εσυ. Αυτή η απόχρωση του ημιμόνιμου βερνικιού ταιριάζει απόλυτα με το αγαπημένο, καθημερινό outfit.

FROSTY MORNING 3

Πολύ απαλή παστέλ απόχρωση στο χρώμα του ουρανού. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για nailart, αρκεί να έχεις φαντασία. Θα το λατρέψεις!

 

CANDY 6

     

Ώρα για Pinacolada. Ταιριάζει πιο πολύ στο καλοκαιρινό σας style ή στις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες. Είναι έντονο και κάνει αντίθεση ιδιαίτερα με τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Ιδανικό για flower nail art της εποχής.

CANDY 5

      

Εξαιρετικά γλυκιά παστέλ απόχρωση! η τάση που δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι τάση. Ένα χρώμα που μόλις το δεις θα είσαι σίγουρη πως είναι η εποχή της Άνοιξης.

ICE CREAM 2

 

Ένα υπέροχο ανοιξιάτικο χρώμα! Μία εναλλακτική nude, ανοιχτή, βιολετί απόχρωση που θα σε τρελάνει! Η ονομασία του θυμίζει καλοκαίρι όμως ταιριάζει απόλυτα από την εποχή της Άνοιξης! 

 

Μετά από τις προτάσεις μας για τα ανοιξιάτικα χρώματα θα είσαι έτοιμη να απολαύσεις τον ήλιο και τις εξορμήσεις σου με τα ιδανικά colors nails. Μην δώσεις σημασία στις αλλεργίες σου και στην ζέστη που έχει αρχίσει να υπάρχει στην ατμόσφαιρα, αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στο μεγαλείο των χρωμάτων που σου προτείνουμε! Love Spring!