My Precious mani: Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

My Precious mani: Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

Η πιο εορταστική περίοδος έφτασε και δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα! Πολύχρωμα λαμπάκια, αστραφτερές γιρλάντες και δώρα κάτω από το στολισμένο δέντρο, είναι αρκετά για να μας φτιάξουν το κέφι και να μας βάλουν σε Christmassy ρυθμό! Φυσικά την γιορτινή αυτή διάθεση έρχεται να συμπληρώσει ένα αστραφτερό ημιμόνιμο μανικιούρ που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα!  

Για να πετύχεις το πιο εορταστικό και γκλιτερωτό mani της σεζόν, σού έχουμε την απόλυτη συλλογή ημιμόνιμων βερνικιών που θα λατρέψεις και θα κρατήσεις στα νύχια σου σαν…φυλαχτό. Δεν ονομάζεται τυχαία Precious. Φύγαμε να την ανακαλύψουμε παρέα! 

Precious 1 

Είναι σίγουρο πως αν λατρεύεις το μπλε του ωκεανού, θα μαγνητιστείς από το απόλυτο βαθύ μπλε της απόχρωσης Precious 1 που, εκτός από βαθύ κι έντονο χρώμα, περιέχει και ψιλό,  πλούσιο γκλίτερ για ακαταμάχητες εμφανίσεις. Ψυχρή απόχρωση του μπλε που σίγουρα θα φέρει τον χειμώνα στα νύχια σου. 

 

 

Precious 2 

Πανέμορφη και μοναδική απόχρωση στο χρώμα του raspberry με γεμάτο glitter για όλες εκείνες τις εμφανίσεις που επιβάλλουν ένα phenomenal μανικιούρ! Τόλμησε να δοκιμάσεις το χρώμα Precious 2 για κάτι πιο διαφορετικό που θα απογειώσει το look σου και θα δώσει έναν μοναδικό αέρα στα νύχια σου. 

 

Precious 3 

Από τα πιο χαρακτηριστικά χρώματα των Χριστουγέννων, το σκούρο κυπαρισσί έρχεται να συνδυαστεί με τα χιονισμένα κλαδιά των έλατων που κοσμούν τα χειμερινά τοπία. Κι αν δεν βρίσκεσαι σε κάποιο βουνό, μπορείς να απολαύσεις το βαθύ πράσινο της απόχρωσης Precious 3 από τη cozy γωνιά του σπιτιού σου, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, συντροφιά με την αγαπημένη σου ζεστή σοκολάτα!  

 

Precious 

Για εσένα που λατρεύεις το εφέ της πλουσιοπάροχης πέρλας, σού έχουμε την απόλυτη απόχρωση, τόσο σε υφή, όσο και σε χρώμα! Το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Precious 4 συνδυάζει το pearly εφέ και το γυαλιστερό λευκό χρώμα της πέρλας και είναι έτοιμο να εμπλουτίσει τα Χριστουγεννιάτικα nail looks σου, είτε μόνο του σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, είτε με κάποιο σχέδιο χιονονιφάδας, ή χιονάνθρω που έχεις κατά νου. 

 

Precious 5 

Από τα Χριστούγεννα σου φυσικά δε γίνεται να λείπει η πιο must απόχρωση, γεμάτη ένταση, πάθος και φλογερό ερωτισμό, που δεν είναι άλλη από το κόκκινο! Μόνο που η  απόχρωση Precious 5 πάει ένα βήμα παραπέρα και συνδυάζει το εορταστικό κόκκινο με το ακαταμάχητο και Χριστουγεννιάτικο glitter που τόσο αγαπάς. Εσύ, ακόμα να τη δοκιμάσεις; 

 

 Τα φετινά Χριστούγεννα επίλεξε να εμπλουτίσεις τα nail looks σου με λάμψη, γκλίτερ και funky διάθεση! Πειραματίσου με τα χρώματα, άσε τις safe επιλογές για λίγο στην άκρη και ξεδίπλωσε τον πιο τολμηρό εαυτό σου! Ανακάλυψε την πιο γκλιτερωτή σειρά της CLARESA και άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει στο ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι ομορφιάς!