Ωδή στα nude φθινοπωρινά νύχια: 3+1 αποχρώσεις για να διαλέξεις

Ωδή στα nude φθινοπωρινά νύχια: 3+1 αποχρώσεις για να διαλέξεις

 

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και είμαστε ένα βήμα όλο και πιο κοντά στο γεμάτο μυρωδιές Φθινόπωρο με τις ζεστές σοκολάτες και τις στολισμένες κολοκύθες να μας περιμένουν στη γωνία. Επειδή όμως το μυαλό κι η καρδιά μας ταξιδεύει ακόμα στα καλοκαιρινά σοκάκια, σού ετοιμάσαμε μερικές nude προτάσεις που θα φορεθούν τον φετινό Σεπτέμβρη και θα κάνουν το πέρασμα στο Φθινόπωρο να μοιάζει μαγικό. Συνέχισε να διαβάζεις κι ανακάλυψε όσα ετοιμάσαμε για σένα! 

1. Η διακριτικότητα είναι το παν 

Επιστροφή στο γραφείο, στο σχολείο και γενικότερα back to reality είναι το concept κάθε Σεπτέμβρη και σιγά σιγά αποχωριζόμαστε τα έντονα fluo χρώματα για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν. Φέτος, θεαματική είσοδο κάνουν οι nude ημιμόνιμες αποχρώσεις κι εμείς σού προτείνουμε να επιστρέψεις δυναμικά με μία απαλή, αλλά πλήρως καλυπτική nude απόχρωση όπως η NUDE 104 που θυμίζει καραμέλα βουτύρου και σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σου. 

 



2.
Θέλω ένταση και χρώμα 

Είσαι από εκείνους που αρνούνται να εγκαταλείψουν την έντονη ζωντάνια και το χρώμα του καλοκαιριού, αλλά θέλεις και να συμβαδίζεις με τις νέες τάσεις στο ημιμόνιμο μανικιούρ; Βρήκαμε τη λύση! Η έντονη και γεμάτη χρώμα απόχρωση BROWN 304 θα γίνει η αγαπημένη σου. Μέγιστη απόδοση και κάλυψη που θα κάνει την nude επιλογή σου ανάρπαστη. Μπορείς να παίξεις με γεωμετρικά σχέδια, χρωματιστό γαλλικό ή να διατηρήσεις την κομψή λεπτότητα ενός minimal μανικιούρ, χρωματίζοντας αυτούσια όλη τη φυσική πλάκα του νυχιού. Τι θα διαλέξεις;  

 

 3. Go nude, go syrup! 

Η πιο hot τάση της φετινή σεζόν, μάς έρχεται από την Κορέα και είναι τόσο γλυκιά, όσο τα ζουμερά, σιροπιαστά γλυκάκια που γεμίζουν νοστιμιά την καρδιά και το…στομάχι μας. Τώρα ήρθε η ώρα να γλυκάνουν και το ημιμόνιμο μανικιούρ μας, αφού αποτελούν μια ευφάνταστη και τρομερά eye-catching τεχνική που μπορείς να πετύχεις ακόμη και μόνη σου στο σπίτι. Απογείωσε την nude απόχρωσή σου με τα syrup nails, δημιουργώντας ένα εφέ ombre, που στη βάση το χρώμα θα είναι ανοιχτότερο και στα tips σταδιακά θα σκουραίνει. Εμείς σού προτείνουμε να επιλέξεις μια ζεστή και γλυκιά απόχρωση όπως το ημιμόνιμο βερνίκι DUSTY ROSE 2 για μεγαλύτερη ένταση και γλυκύτερο αποτέλεσμα. 



 4. A sip of coffee  

Το Φθινόπωρο πλησιάζει και ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του; Πέρα από τα σούπερ, περιποιημένα άκρα με τα nude χρώματα της CLARESA… Μα φυσικά ένας ζεστός καφές, γεμάτος πλούσια αρώματα που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σου στον μαγικό κόσμο των φθινοπωρινών στιγμών σου. Μετάφερε τον λαχταριστό κόσμο του καφέ στα νύχια σου με το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών PERFECT NUDE 5 και την συλλογή PERFECT NUDE και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε δικαιώσει. Από mocha, μέχρι δυνατό espresso, οι χρωματικές επιλογές είναι στα…νύχια σου. 

 

Απόλαυσε το Φθινόπωρο που έρχεται με μικρές ανάσες nude ξεγνοιασιάς που θα κάνουν το ημιμόνιμο μανικιούρ σου αξεπέραστο και in style. Κράτα τις καλοκαιρινές εμπειρίες σου σαν φυλαχτό κι ετοιμάσου για τη νέα σεζόν με όρεξη, πάθος και δημιουργικότητα. Καλή μας αρχή λοιπόν!